Skip to main content

Preşedintele CJT a ajuns de râsul lumii! Cum îl ironizează deputatul Alfred Simonis?

Gafele lui Alin Nica, liderul administraţiei timişene, nu rămân netaxate, atât de adversarii politici, cât şi de oamenii simpli.

După ce s-a victimizat, spunând că a fost ameninţat pentru că are prea multe realizări, au apărut o mulţime de ironii, mai ales în mediul online.

CITEŞTE ŞI: Veste uriaşă, pentru iubitorii de drumeţii! S-a lansat primul traseu de lungă distanţă, din România!

Acum, preşedintele PSD Timiş îi cere lui Nica să îşi prezinte realizările la care face referire, pentru că el ştie doar de nişte becuri schimbate şi câteva linii desenate într-o parcare.

Alfred Simonis îl ironizează pe Nica şi în privinţa afirmaţiei făcute de acesta cum că ar fi fost filat de social-democraţi în Dubai.

 “Domnul Nica a avut mai multe declaraţii care se înscriu în logica “copiii spun lucruri trăsnite”, pentru că nimeni nu este preocupat de filarea domniei sale. Să angajăm noi, detectivi şi nu ştiu ce alte prostii… L- am auzit şi spunând că a fost ameninţat să nu mai aibă realizări, pentru că dacă are realizări, nu ştiu ce I se întâmplă. Poate ne spune care sunt realizările, în afară de faptul că a schimbat câteva becuri şi a trasat câteva linii, într-o parcare. Altele nu am identificat(…) Dacă domnia sa, în schimb, hotărăşte să mă fileze pe mine, îl invit să o facă, pentru că eu nu mă întâlnesc nici cu infractori, nici cu interlopi şi nici nu o să merg să tranzacţionez terenurile judeţului Timiş, cu interlopii, ca să beneficieze nişte arabi. Mai bine nu făcea acele întâlniri, ca să nu mai fie suspicios. Nimeni nu l-a înregistrat, nimeni nu l-a filmat. S-a întâlnit cu oameni nepotriviţi, tranzacţionând bucăţi din judeţul Timiş”, a spus preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis.

CITEŞTE ŞI: Se oprește apa din cauza lucrărilor de pe Cetății! Mai multe străzi vor fi afectare

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.