Preşedintele CJT a ajuns de râsul lumii! Cum îl ironizează deputatul Alfred Simonis?

Gafele lui Alin Nica, liderul administraţiei timişene, nu rămân netaxate, atât de adversarii politici, cât şi de oamenii simpli.

După ce s-a victimizat, spunând că a fost ameninţat pentru că are prea multe realizări, au apărut o mulţime de ironii, mai ales în mediul online.

CITEŞTE ŞI: Veste uriaşă, pentru iubitorii de drumeţii! S-a lansat primul traseu de lungă distanţă, din România!

Acum, preşedintele PSD Timiş îi cere lui Nica să îşi prezinte realizările la care face referire, pentru că el ştie doar de nişte becuri schimbate şi câteva linii desenate într-o parcare.

Alfred Simonis îl ironizează pe Nica şi în privinţa afirmaţiei făcute de acesta cum că ar fi fost filat de social-democraţi în Dubai.

 “Domnul Nica a avut mai multe declaraţii care se înscriu în logica “copiii spun lucruri trăsnite”, pentru că nimeni nu este preocupat de filarea domniei sale. Să angajăm noi, detectivi şi nu ştiu ce alte prostii… L- am auzit şi spunând că a fost ameninţat să nu mai aibă realizări, pentru că dacă are realizări, nu ştiu ce I se întâmplă. Poate ne spune care sunt realizările, în afară de faptul că a schimbat câteva becuri şi a trasat câteva linii, într-o parcare. Altele nu am identificat(…) Dacă domnia sa, în schimb, hotărăşte să mă fileze pe mine, îl invit să o facă, pentru că eu nu mă întâlnesc nici cu infractori, nici cu interlopi şi nici nu o să merg să tranzacţionez terenurile judeţului Timiş, cu interlopii, ca să beneficieze nişte arabi. Mai bine nu făcea acele întâlniri, ca să nu mai fie suspicios. Nimeni nu l-a înregistrat, nimeni nu l-a filmat. S-a întâlnit cu oameni nepotriviţi, tranzacţionând bucăţi din judeţul Timiş”, a spus preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis.

CITEŞTE ŞI: Se oprește apa din cauza lucrărilor de pe Cetății! Mai multe străzi vor fi afectare

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Video: Momentul în care un pieton a fost spulberat de o maşină, filmat de camerele de supraveghere

Un accident cumplit s-a petrecut în această seară, în comuna Şag, lângă Timişoara, unde o maşină a lovit în plin, un pieton.

Dănuţ Stoica, la Sursa de Vest fără Filtru

Dănuţ Stoica, primarul comunei Găvojdia, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – joi, 8 decembrie 2022.

Prostie sau interese meschine? Piaţa de Roţi din zona Traian, organizată “după ureche”. Şefii de la SC Pieţe au dat bir cu fugiţii

Deschiderea Pieţei pe Roţi din zona Traian, care va avea loc mâine, este învăluită în mister, chiar şi pe ultima sută de metri.

Încep să sune sirenele, la Timișoara! Primăria anunță că face teste

Primăria Timișoara anunță testarea sirenelor electronice în cadrul unor exerciții de verificare, prin emiterea de semnale scurte și mesaje vocale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.