Explozie de muzică, gastronomie şi artă stradală, la Muzeul Satului!  The Carnival revine cu o mulţime de surprize

Timișoara va fi gazda evenimentului The Carnival, pe 20, 21 și 22 mai. The Carnival oferă o experiență completă, o explozie de ritmuri vibrante, gusturi autentice și artă stradală, începând cu 20 mai, la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara.

După doi ani de pauză, cauzată de pandemia de Covid-19, anul acesta, timp de 3 zile, timișorenii vor gusta un mix unic de ritmuri urbane și influențe etno, rock și alternative, susținut de concerte live și petreceri pe muzica anilor ‘90 și 2000.

Toate acestea, sub umbrela fenomenului The Carnival – un fusion excelent între muzică live, gastronomie și entertainment.

Peste 20 de artiști naționali și internaționali vor urca pe cele trei scene de festival, zeci de street performers vor anima atmosfera și vor exista numeroase spații dedicate diverselor activități de relaxare și distracție. 

Fiecare zi de festival reunește unii dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului: VAMA, Akua Naru, Subcarpați, The Motans, Otros Aires, The Mono Jacks, Deliric X Silent Strike, Robin and the Backstabbers, Cred că sunt extraterestru, Agatu, Basska, Om la lună, Balkan Taksim, Gojira & Planet H, Vlad Dobrescu DJ Set și mulți alții.

Partenerii festivalului sunt Birra Moretti, Mega Image, Pepsi-Cola, Tazz, Aperol Spritz, Tanqueray, Jidvei, Kiss FM, Red Bull, Iulius Town.

The Carnival Timișoara este un eveniment marca Gourmet Entertainment. 

“Te așteptăm cu multe surprize, între 20 și 22 mai, pentru trei zile de festival cu muzică bună, la The Carnival Timișoara! Atmosfera de Carnaval este completată de numeroase activități pentru copii, așadar este un prilej perfect să vii cu toată familia. În plus, copiii cu vârsta de până la 14 ani au intrare gratuită, dacă participă alături de un însoțitor adult. Biletele se pot cumpăra de pe https://timisoara2022.thecarnival.ro”, transmit organizatorii.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.