Skip to main content

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.

Noua firmă, situată pe strada Carpați, nr. 43, din Gătaia, județul Timiș, vine în sprijinul tuturor celor care au nevoie de utilaje agricole, industriale, de construcții, dar și de agrement.

„Maxagro este o firmă care vinde foarte multe utilaje second-hand, după ce le utilizează 4-5 ani. De aici s-a născut ideea pentru înființarea Maxutil. Acum, pe lângă utilajele noastre, aducem tot ceea ce își doresc clienții, chiar și vapoare sau iahturi. Orice există pe planetă, noi cumpărăm și vindem. La noi, seriozitatea este pe primul loc”, a declarat Ioji Zifceak, cofondator al grupului Maxagro.

Maxutil se mândrește cu un stoc impresionant de peste 250 de utilaje, fiind capabil să aducă pe comandă orice tip de utilaj agricol nou sau second-hand.

Mai mult, compania oferă opțiuni flexibile de finanțare, inclusiv leasing, credit extern fără TVA și credit furnizor. De asemenea, Maxutil oferă și servicii de buy-back pentru utilajele primite de la clienți.

Printre utilajele care pot fi cumpărate de la Maxutil se numără tractoare, combine, remorci, atașamente agricole, excavatoare, încărcătoare frontale, telescoape, macarale, ATV-uri, mașini de vânătoare și iahturi.

„Avem clienți în 20 de țări, nu doar din Europa, și punem la dispoziția lor o gamă largă de utilaje, de la tractoare, excavatoare, utilaje de construcții și industriale, dar și ATV-uri sau chiar iahturi. Cumpărăm atât din Europa, cât și din Canada sau SUA. Pentru aducerea unui anumit utilaj pe comandă, durează aproximativ o săptămână. Ne propunem să fim numărul 1 în România la vânzarea de utilaje”, a explicat Daiana Zifceak, managerul Maxutil.

Maxutil se diferențiază prin angajamentul său față de clienți, oferind nu doar produse de calitate, ci și un suport constant pe tot parcursul procesului de achiziție.

Echipa de vânzări este alături de clienți, asigurându-se că fiecare achiziție se desfășoară fără probleme și că toate nevoile acestora sunt îndeplinite.

Cu o infrastructură modernă și un personal dedicat, Maxutil este gata să răspundă nevoilor clienților săi, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața utilajelor second-hand din România și dincolo de granițele ei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.