Skip to main content

Accident în lanț, pe autostradă! Traficul este îngreunat după ce trei mașini și un autocamion s-au ciocnit!

Mobilizare de forțe, în această dimineață pe autostradă, in urma unui accident rutier în care au fost implicate trei mașini și un autocamion.

Totul s-a petrecut pe Autostrada A1, între Ilia și Deva. La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de intervenție.

„În această dimineață, pompierii Secției Ilia au fost solicitați să intervină pe autostrada A1 Km 375, sens de mers Ilia – Deva, unde a fost anunțat un eveniment rutier. La fața locului, pompierii au constatat faptul că în accident au fost implicate un autocamion și trei autoturisme”, transmite ISU Hunedoara.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită în urma impactului, însă, întrucât autocamionul a fost afectat, au existat scurgeri de combustibil, iar pompierii au acționat pentru curățarea șoselei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.