Skip to main content

Ești în căutarea unui loc de muncă? AJOFM organizează un nou târg de joburi, la Timișoara

Noi oportunități de angajare pentru timișenii aflați în căutarea unui loc de muncă! AJOFM organizează un nou Târg al Locurilor de Muncă.

Evenimentul are loc în data de 11 mai 2023, care se va desfăşura la Casa Tineretului, din strada Arieş nr. 19, Timişoara.

Târgul locurilor de muncă reprezintă un prilej de a descoperi frumuseţea meseriilor şi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele locurilor de muncă, având ca scop creşterea ocupării în judeţul Timiş prin facilitarea interacţiunii directe între angajatori şi solicitanţii de locuri de muncă. Acest eveniment se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă”, transmite AJOFM Timiș.

Persoanele în căutarea unui loc de muncă aflate în evidenţa Agenţiei, sau cele care se înregistrează până la data organizării târgului pot beneficia, în mod gratuit de servicii de informare şi consiliere profesională, incluzând şi îndrumare şi sprijin în realizarea CV-ului şi a unei scrisori de intenţie.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, angajatorii sunt rugaţi să transmită la AJOFM Timiş oferta de locuri de muncă vacante pe adresa ajofm.tm@anofm.gov.ro , sau pe fax la numărul 0256/294234, până la data de 8 mai.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul AJOFM Timiş, Timişoara, bv. Republicii nr.21. tel 0256/294231.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.