Skip to main content

VIDEO Locomotiva unui tren de marfă ce transporta motorină, a luat foc la scurt timp după ce a plecat din gară!

Intervenție promptă a pompierilor, care au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la o locomotivă a unui tren marfar încărcat cu motorină.

S-a întâmplat în Oradea, la trenul care se afla în mers și care numai ce plecase din gară și se îndrepta spre Cluj.

Mecanicul a observat că iese fum din locomotivă, astfel că a decuplat vagoanele și a încercat să stingă chiar el incendiul care a pornit la compartimentul motor, până la sosirea pompierilor.

La ora 13.57 , ISU Bihor a fost sesizat cu privire la izbucnirea unui incendiu la locomotiva unui tren de marfă, cu 22 de vagoane încărcate cu motorină, care se deplasa pe direcția Oradea- Cluj, evenimentul producându-se la circa 200 de metri de Stația CFR Oradea (Gara Oradea). La fața locului au fost mobilizate de urgență, echipajele Detașamentului 2 de Pompieri Oradea, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială tip ABROLL, o autospecială de primă intervenție și comandă și ambulanța SMURD a subunității. Ajunși în cel mai scurt timp la locul intervenției, pompierii militari au reușit să localizeze rapid incendiul, care se manifesta la compartimentul motor, lichidând complet focarele în jurul orei 14.20”, transmite ISU Bihor.

În momentul de față pompierii înlătură efectele negative ale evenimentului și cercetează cauza și împrejurările determinante ale acestuia.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.