Skip to main content

Elevii Școlii Generale nr. 25 din Timișoara au de acum o sală și un teren nou de sport!

Școala Gimnazială 25 din zona Girocului are o sală și un teren nou de sport.

Primăria a făcut recepția lucrărilor, valoarea totală a investiției fiind de peste 11 milioane de lei, din care peste 8 milioane de lei finanțare europeană, restul fiind acoperiți din bugetul local.  

O parte de din echipamentele sportive au sosit deja. Sala și terenul de sport vor fi dotate cu: mingi de fotbal, baschet, handbal, medicinale, porți de handbal, coșuri de baschet, echipament pentru badminton și echipamente pentru tenis de masă.

Dotările includ, de asemenea, o tabelă de marcaj interioară și una exterioară, aparate de fitness, spaliere de lemn, saltele, capre sărituri, cal cu mânere. Valoarea dotărilor sportive se ridică la peste 80.000 de lei.

Procedura de achiziție pentru mobilierul necesar, inclusiv scaunele din tribune, în valoare de peste 60.000 de lei urmează să fie relansată. 

Elevii care învață la Școala 25, dar și alți copii din Timișoara vor beneficia de condiții optime pentru a face sport atât la interior, cât și pe terenul exterior. Școala va fi inclusă în programul Primăriei Timișoara „Deschidem curtea școlii”, prin care terenurile sau sălile de sport din unități de învățământ pot fi utilizate de elevi înafara orelor de program.

În prezent, 12 școli din Timișoara sunt înscrise în acest program, care permite elevilor să utilizeze infrastructura sportivă a unităților de învățământ, pentru a face mișcare, gratuit. după încheierea orelor. Lista școlilor, programul de acces și regulamentul de utilizare pot fi consultate AICI.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.