Skip to main content

Elev tâlhărit de un coleg de clasă, în apropierea școlii! Polițiștii l-au reținut pe agresor

Un elev de 15 ani a fost reținut preventiv de polițiști, după ce a tâlhărit în plină stradă, un coleg de clasă.

Incidentul s-a petrecut miercuri, înainte de prânz, în municipiul Orăștie. Imediat după ce a fost lăsat fără bani și un telefon mobil, victima a sunat la 112 și le-a spus polițiștilor ce s-a întâmplat. Un echipaj de poliție a ajuns imediat în zona în care a fost raportat incidentul.

Echipa operativă s-a deplasat la fața locului a identificat un minor în vârstă de 15 ani, care prezenta o stare de temere și care a declarat că, în timp ce se afla pe o stradă din Orăștie, s-a întâlnit cu un coleg de clasă, care l-a agresat fizic, l-a amenințat și i-a sustras din geacă aproximativ 100 de lei și un telefon mobil”, transmite IPJ Hunedoara.

Polițiștii din Orăștie au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie. În urma cercetărilor, agresorul de 15 ani a fost identificat și a fost reținut de polițiști pentru 24 ore.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.