Skip to main content

Bărbat scos din flăcări de pompieri, după un incendiu violent, care i-a mistuit casa!

Mai multe echipaje de pompieri şi medici au intervenit la locul unui incendiu violent, care a cuprins casa unui brbat de 56 de ani.

Flăcările au cuprins întreaga clădire situată în localitatea Odvoş din judeţulu Arad, iar la sosirea salvatorilor, proprietarul era înăuntru.

CITEŞTE ŞI: Eleganță felină! Nu rata un weekend perfect, în compania celor mai frumoase şi pufoase patrupede! Începe WCF International Jubilee Catshow

Omul a fost scos din flăcări de pompieri şi predat echipajului de pe ambulanţă, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, după care l-au transportat la spital.

Era conştient, dar cu arsuri pe mâini şi la nivelul feţei.

„La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent prin ardere generalizată la nivelul întregii construcții. În interiorul casei a fost identificată o victimă, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, care prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare și la nivelul feței, fiind conștient”, transmite ISU Arad.

Intervenţia pompierilor a durat mai bine de o oră, iar flăcările au distrus acoperişul, pe o suprafaţă de 100 mp și două camere ale casei.

CITEŞTE ŞI: Asfalt, sensuri giratorii noi şi trecere la nivel cu calea ferată mdernizată! Începe o lucrare de peste trei milioane de euro, în zona localităţii Şag

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.