Ei sunt viitorii lideri politici din PSD Timiş! Studenţii social democraţi şi-au consolidat echipa de conducere

Tot mai mulţi tineri aleg să facă parte din Liga Studenţilor Social Democraţi Timiş, organizaţie care îşi propune să stimulează implicarea tineretului în viaţa politică.

În acest sens, ţelul noului preşedinte, ales în urmă cu câteva luni, este de a atrage studenţi cu aptitudini şi cunoştinţe din toate domeniile.

Mi-am propus, împreună cu colegii mei, să intensificăm mesajele şi activitatea în cadrul Ligii, atrăgând alături de noi, tineri valoroşi şi motivaţi ai generaţiei noastre. Partidul din care fac parte a avut în anumite perioade probleme de percepţie corectă a mesajelor din partea studenţilor şi de aceea cred că este nevoie ca tot mai multi tineri din cadrul celor patru mari universităţi sş se alăture proiectului nostru”, spunea Andrei Ţoancă, la scurt timp după ce a fost ales preşedinte al LSSD Timiş.

Dar, pentru că un lider nu poate conduce de unul singur, studenţii şi-au desemnat reprezentanţi şi în celelalte funcţii.

“Construcția unei echipe puternice și eficiente necesită timp și răbdare, dar odată consolidată devine garantul succesului în orice domeniu. Acest lucru ne propunem și noi, cei care astăzi formăm noua conducere a Ligii Studenților Social Democrați”, transmite LSSD Timiş.

Echipa de conducere este formată din:

Buzaș Bianca – prim-vicepreşedinte

Tașcau Rebeca – prim-vicepreşedinte

Mitan Adrian – secretar general

Anisia Karla – vicepreşedinte

Draghici Denis – vicepreşedinte

Baias Ovidiu – vicepreşedinte

Dan Andrei – vicepreşedinte

Budiul Antonia – vicepreşedinte

Plitea Ariana – vicepreşedinte

Vuk Nicolin – vicepreşedinte

Birou: Anghel Andrei, Selea Denis, Ghiriti Marco, Ulmanciuc Yasmina, Moldovan Andreea, Vujdeu Mihnea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Exclusiv: Bojin, despre un nou mandat la CJT! Motivul pentru care şi-ar dori să revină în fruntea administraţiei judeţene

Titu Bojin, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a fost invitatul lui Dan Radosav, la podcastul Sursa de Vest fără Filtru.

Tânără de 19 ani, abandonată într-o maşină distrusă în urma unui accident rutier!

Din cauza vitezei, şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, maşina a părăsit şoseaua şi s-a oprit într-un canal.

Pericolul din centrul Timişoarei! Avertismentul consilierului local, Simion Moşiu: dacă pică o bucată de beton?

Unul dintre simbolurile Timişoarei continuă să fie în paragină, deşi Consiliul Local a aprobat suma necesară pentru reparaţii.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.