Skip to main content

Durere fără margini, pentru un tânăr din Timiş! Şi-a găsit mama moartă, într-o anexă a casei

Descoperire şocantă, făcută de un tânăr din localitatea Chizătău, judeţul Timiş, care şi-a găsit mama fără suflare.

Femeia, în vârstă de 46 de ani s-a spânzurat în șopronul casei, iar echipele medicale care au ajuns la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru ea, decât să declare decesul.

CITEŞTE ŞI: Şantier uriaş în Timişoara! Calea Şagului intră în reparaţii capitale! Când încep lucrările?

Fiul acesteia a fost atât de marcat de întreaga situaţie, încât nici nu a putut sa sune la 112.

A reuşit să îi spună unui prieten ce a văzut, iar acesta a cerut ajutorul poliţiştilor şi al medicilor.

Deocamdată nu se ştie ce a determinat-o pe femeie să îşi pună capăt zilellor, însă poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească exact, cum s-a întâmplat totul.

În paralel, trupul neînsufleţit al femeii a fost transportat la morga spitalului din Lugoj, pentru efectuarea necropsiei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.