Skip to main content

Dubaiul e pe val printre românii care își doresc un apartament în afara țării! Câți bani trebuie să scoți din buzunar, ca să devii proprietar pe tărâmul luxului?

A crescut numărul românilor interesați să achiziționeze proprietăți în Dubai!

Conform unei analize a Agenție Imobiliare Simple Choices, numărul celor care aleg o proprietate în Emirate a crescut în ultimii 3 ani cu aproximativ 35%.

Noutatea vine din interesul crescut arătat de aceștia privind achiziționarea de spații destinate clinicilor medicale și spațiilor comerciale

“În ultimii ani, piața din România a fost invadată de oferte destinate românilor de a achiziționa proprietăți în Dubai. Pe fondul unor campanii susținute, efectele s-au văzut în creșterea cu aproximativ 35% a cererii pe acest segment, în ultimii 3 ani. Interesant este faptul că, pe fondul interesului crescut de a deveni proprietari de case sau apartamente în Emiratele Arabe Unite, românii și-au diversificat căutările și acum numeroase cereri vin și pe zona spațiilor destinate clinicilor medicale sau zonelor comerciale, dovadă că românii investitori nu caută doar relaxare în această zonă, ci vizează să facă și business,” declară Cristina Stoian, Expert imobiliar & CEO Agentie Imobiliară Simple Choices cu sediu în Dubai

Cererea crescută pentru toate tipurile de imobile din EAU determină apariția unui număr mare de oferte către piața din România din partea a numeroase companii imobiliare, acest lucru crează situații în care românii primesc informații diverse și uneori eronate cu privire la oferta rezidențială din această locație.

În experiența noastră de 12 ani pe piața imobiliară din Marea Britanie, Dubai sau Cipru am înțeles cât este de important să îi oferi clientului o informație clară, corectă asupra proprietății de care este interesat. Riscul mare la care se supune acesta, atunci când este interesat să investească într-o altă țară, este acela să se încreadă în mesajele bine împachetate din punct de vedere marketing și, odată ajunși la fața locului, să constate că promisiunea poate fi departe de adevăr. În acest sens, ne-am gândit să organizăm sesiuni de întâlniri între experți imobiliari, potențiali cumpărători și mari dezvoltatori din Dubai, pentru început în Iași (Duminică, 18 februarie a.c, Palas Mall, sala Vivaldi, 11 am-19.00 pm) și în București (Sâmbătă -Duminică, 24-25 februarie ac, Hotel Hilton Garden Inn, 10 am-20.00pm), în sensul în care să facilităm accesul la informații cât mai aproape de adevăr și bineînțeles, să creștem numărul românilor care devin proprietari în Dubai,”, declară Cristina Stoian.

Alegerile românilor, când vine vorba despre achiziționarea unor proprietăți imobiliare în Dubai,  pornesc de la valori de 130.000 euro și pot atinge bugete considerabile chiar și cu 6 zerouri. Cumpărătorii sunt antreprenori și dezvoltatori din România, iar în ultima perioadă aleg această destinație, pentru investiții, medici, IT-iști sau antreprenori a căror activitate presupune munca remote.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.