Skip to main content

AUR și-a lansat astăzi, la Timișoara, candidații la alegerile europarlamentare!

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) și-a lansat, astăzi, la Timișoara, lista de candidați pentru alegerile europarlamentare din iunie.

Evenimentul s-a desfășurat la Sala Sporturilor ”Constantin Jude” (Sala Olimpia), sub sloganul ”Apărătorii patriei române”. La ceremonia de lansare au participat peste o mie de membri ai AUR din zona de vest a țării.

Invitați speciali au fost George Simion, președintele AUR, Ramona Ioana Bruynseels și Cristian Terheș, europarlamentar.

Suntem datori, împreună ca la nivelul instituțiilor europene să ne luptăm cu tot ce avem. Nu vom veni în fața dumneavoastră cu promisiuni, ce vom face, dar știți ce vom face, cu spijinul vostru o să-i încetinim în planurile lor bolnave și cu ajutorul lui Dumnezeu o să-i oprim pe toți, de la Juncker la Ursula von der Leyen, la doctorul Fauci și toți cei care încearcă să impună noua ordine globală. (…) Nu avem voie să acceptăm sisteme totalitare, dictatură, crimă politice, schimb de graițe, atitudini iredentiste, șoviniste, cenzură, eliminarea libertății cuvântului, libertății presei, liberatea nu s-a câștigat pentru totdeauna, pentru libertate luptăm în fiecare zi, iar în istoria noastră de la Avram Iancu la Horia, Cloșca și Crișan, la Tudor Vladimirescu, și lista este foarte lungă, am luptat pentru libertate, am avut revoluționari care au luptat pentru această libertate, ci libertatea este sfânta iar Dumnezeu este cu noi”, spus George Simonin, în fața sălii pline.

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a ales să prezinte lista de candidați cu un an înainte de alegeri, în luna iulie 2023, însă nu a fost stabilită ordinea acestora.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.