Skip to main content

Drama familiei care şi-a pierdut patru copii, într-o noapte! Alexandra, Andrei, Antonia şi Adrian au ars de vii

Este anchetă la Timişoara după ce patru copilaşi, cu vârste cuprinse între 7 luni şi 6 ani, au murit în timpul unui incendiu violent.

Singurul care a scăpat cu viaţă este băiatul cel mare al familiei, Alex, în vârstă de 14 ani.

De altfel el a fost cel care şi-a alertat vecinii, după ce camera în care erau toţi frăţiorii lui, a fost inundată de un fum gros.

CITEŞTE ŞI: Copilă spulberată pe trecerea de pietoni, de un şofer beat, care a fugit de la locul accidentului

Alexandra (6 ani), Andrei (4 ani), Antonia (2 ani) şi Adrian (7 luni) nu au avut nicio şansă în faţă flăcărilor violente care au cuprins încăperea.

Au rămas practic captivi, în faţa morţii, iar trupurile lor au fost găsite carbonizate de către pompieri.

Unul dintre copii era aproape de geam, pe unde a vrut, cel mai probabil, să iasă.

Familia era monitorizată de cei de la Direcţia pentru Protecţia Copilului, dar şi de reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială, care mergeau o dată pe lună să vadă dacă micuţii sunt bine îngrijiţi.

Şi chiar dacă doi vecini au reclamat că micuţii sunt neglijaţi, echipele de control nu au descoperit nicio problemă.

“Cazul a intrat în atenția DGASPC Timiș în luna mai a anului trecut. La acel moment colegii mei de la Serviciul de Intervenție în Urgențe au mers și au verificat familia. Nu s-au constatat negeguli, nicidecum de neglijență din partea mamei, iar cazul a fost lăsat cu monitorizare și plan servicii Direcției de Asistență Socială de la nivelul Primăriei Timișoara. Copiii au fost înscriși la medicul de familie, erau bine supravegheați, bine îngrijiți, bine hrăniți, chiar una dintre fetițe care era încadrată în grad de handicap mediu beneficia de servicii în cadrul Centrului Sf Nicolae, prin urmare nu erau niște copii care să se afle în stare de neglijare”, a declarat Monica Tușcă, director executiv DGASPC Timiş.

CITEŞTE ŞI: CCIA Timiș prezintă firmele de succes, înființate prin Proiectul SIA VEST!

Momentan, părinţii copiilor morţi şi băiatul care a scăpat cu viaţă, sunt internaţi în spital, fiind intoxicaţi cu fum.

Starea lor este însă una bună, urmând ca în zilele următoare să fie externaţi.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.