Două copile, dispărute dintr-un centru de plasament din Timiş! Poliţiştii le caută şi cer ajutorul oamenilor

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Timiş caută două fete de 15 și 16 ani, dispărute dintr-un centrul de plasament din Lugoj.

CITEŞTE ŞI: L-aţi văzut cumva? Poliţia vă cere ajutorul pentru prinderea lui!

Chivu Anamaria are 15 ani şi împreună cu prietena ei Bodor Ariana Georgiana de 16 ani, au plecat din Centrul de Plasament de pe strada Bocşei din Lugoj şi nu s-au mai întors. Reprezentanţii Centrului au alertat poliţiştii, care acum le caută şi totodată cer şi ajutorul oamenilor să alerteze autorităţile în caz că le-au văzut.

Cele două fete au fost plecat de ieri din Centru. Iată câteva din semnalmentele fetelor:

Chivu Anamaria are înălţime de 1.60 metri, 72 kg,  față rotundă, ochi căprui şi păr brunet. La data dispariţiei, fata purta pantaloni și ghete de culoare închisă.

Bodor Ariana Georgiana are o înălţime de 1.63 metri, 55 kg,  față ovală, ochi căprui, păr șaten şi constituție astenică. La data dispariţiei, aceasta purta jeanși de culoare albastră, o jachetă kaki și pantofi sport.

CITEŞTE ŞI: Accident cumplit, pe un drum din vestul țării! O persoană a murit, iar alte trei au fost rănite grav

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoanele dispărute este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Video: Momentul în care un pieton a fost spulberat de o maşină, filmat de camerele de supraveghere

Un accident cumplit s-a petrecut în această seară, în comuna Şag, lângă Timişoara, unde o maşină a lovit în plin, un pieton.

Dănuţ Stoica, la Sursa de Vest fără Filtru

Dănuţ Stoica, primarul comunei Găvojdia, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – joi, 8 decembrie 2022.

Prostie sau interese meschine? Piaţa de Roţi din zona Traian, organizată “după ureche”. Şefii de la SC Pieţe au dat bir cu fugiţii

Deschiderea Pieţei pe Roţi din zona Traian, care va avea loc mâine, este învăluită în mister, chiar şi pe ultima sută de metri.

Încep să sune sirenele, la Timișoara! Primăria anunță că face teste

Primăria Timișoara anunță testarea sirenelor electronice în cadrul unor exerciții de verificare, prin emiterea de semnale scurte și mesaje vocale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.