Două case distruse de un incendiu violent! Trei ore s-au luptat pompierii cu flăcările

Un incendiu violent a izbucnit noaptea trecută în Caransebeş! Două case au fost cuprinse de flăcări.

CITEŞTE ŞI: Hoți de mici! Ce spargeri au reușit să dea doi puști din Timiș?

Se pare că incendiul a izbucnit într-o anexă a uneia din cele două gospodării, iar din cauza faptului că a fost observat târziu, s-a extins la izolația termică a imobilului învecinat și apoi, prin stâlpul din lemn de susținere a cornișei, la acoperișul celei de-a doua gospodării.

Azi noapte, în jurul orei 01.10, prin apel 112, am fost sesizați asupra producerii unui incendiu care se manifesta la două gospodării învecinate de pe str. N. Titulescu din Caransebeș. Trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș s-au deplasat de urgență la adresa indicată și au acționat imediat pentru limitarea propagării incendiului”, spun reprezentanţii ISU Caraş-Severin.

Pompierii s-au luptat aproximativ 3 ore cu flăcările și a fost necesară decopertarea acoperișului uneia dintre gospodăriile afectate pentru lichidarea completă a incendiului.

CITEŞTE ŞI: Cod galben de ceaţă în judeţul Timiş! Vizibilitatea este redusă

Din fericire nu s-au înregistrat victime, dar au fost distruse bunuri în valoare estimativă de 100.000 lei, fiind afectate acoperișurile ambelor gospodării și mai multe încăperi, precum și aparatură electrocasnică și izolația termică exterioară.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Video: Momentul în care un pieton a fost spulberat de o maşină, filmat de camerele de supraveghere

Un accident cumplit s-a petrecut în această seară, în comuna Şag, lângă Timişoara, unde o maşină a lovit în plin, un pieton.

Dănuţ Stoica, la Sursa de Vest fără Filtru

Dănuţ Stoica, primarul comunei Găvojdia, este acum în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – joi, 8 decembrie 2022.

Prostie sau interese meschine? Piaţa de Roţi din zona Traian, organizată “după ureche”. Şefii de la SC Pieţe au dat bir cu fugiţii

Deschiderea Pieţei pe Roţi din zona Traian, care va avea loc mâine, este învăluită în mister, chiar şi pe ultima sută de metri.

Încep să sune sirenele, la Timișoara! Primăria anunță că face teste

Primăria Timișoara anunță testarea sirenelor electronice în cadrul unor exerciții de verificare, prin emiterea de semnale scurte și mesaje vocale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.