Skip to main content

Donează sânge și primești invitație la CODRU Festival 2023!

CODRU Festival invită timișorenii și nu numai să doneze sânge și să se bucure de cele mai frumoase experiențe de festival în această vară.

Cei care merg să doneze sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din Timișoara, din strada Martir Marius Ciopec  nr 1, între 20 iulie și 5 august, pot primi invitații la festival. Aceștia trebuie să vină cu adeverința de donator până la 20 august la CODRU Urban Garden (Cazarma U, Piața Mărăști nr. 1, de miercuri – duminică 12:00 – 23:00) să își ridice accesul de o zi la festival.

Ne dorim să venim în ajutorul cadrelor medicale și să le oferim donatorilor o bucurie. Din păcate România are cei mai puțini donatori din Europa, motiv pentru care orice campanie de donare de sânge este binevenită pentru a salva cât mai multe vieți, iar noi vrem să dăm o mână de ajutor”, a spus Victor Balaniuc, general manager CODRU Festival.

Este nevoie de 120 de donatori pe zi ca nevoie de sânge să fie acoperită, însă din păcate numărul este mai mic. Vara, mai ales, sunt multiple cazuri grave care vin la unitățile de primiti urgențe ale aspotalelor, iar noi trebuie să fim pregătiți pentru că boala nu își ia concediu”, a adăugat Rodica Lighezan, Director al Centrului Regional de Tranzfuzie Sanguină Timișoara.

Prin această campanie organizatorii CODRU Festival încurajează spiritul civic și participarea la evenimente culturale.

Ediția CODRU Festival 2023 aduce artiști renumiți internațional din toate genurile muzicale. Parov Stelar, Tarja Turunen, Alborosie & Shengen Clan, Asian Dub Foundation, Alternosfera, Surorile Osoianu și Lupii lui Calancea, Paraziții, Șatra Benz, Coma, Implant pentru Refuz & Quartet, Dirty Shirt, Luna Amară, Amuly, Culture Shock și Alex Super Beats sunt primii artiști care vor cânta pe cele cinci scene din Pădurea Bistra.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.