Skip to main content

Reacția lui Robu, după ce a pierdut din nou, în fața lui Fritz: Eu sunt cu conștiința împăcată, n-am ce să-mi reproșez

La aproape trei ore de la închiderea secțiilor de vot, Nicolae Robu și-a recunoscut înfrângerea în fața lui Dominic Fritz.

Spune că nu a greșit cu nimic în lupta electorală și că o analiză exactă va fi făcută zilele următoare, când se vor cunoaște și rezultatele finale ale alegerilor.

„La noi sunt numărate voturile de la un sfert din secțiile de votare, drept urmare sunt rezultate parțiale. Ele îl arată pe candidatul Fritz în față, dar sunt rezultate parțiale. Prin urmare, nu pot să vă spun altceva până când nu va fi aritmetic tranșat un rezultat. Diferența era oscilantă, 8 procente, 10 procente, mai mult de 11nu a fost nici într-un moment, depinde ce secții se introduc.  Așteptăm să se numere mai multe, repet, mai multe, astfel încât matematic să fie lucrurile clare. În ce mă privește, eu sunt cu conștiința împăcată. Mi-am făcut datoria și le mulțumesc colegilor care și ei și-au făcut datoria. M-am prezentat cu un program de guvernare locală sau, dacă vreți, de administrare a Timișoarei pentru următorii ani, un program amplu. Am fost în peste 30 de locuri în oraș, în cartiere, lumea era favorabilă peste tot. Pe facebook am fost cât am putut de activ, pe Tiktok, la fel, pe Instagram, la fel, cu favorabilitate bună și acolo. Am prezentat și ce am eu în spate, că eu așa consider, ca principiu, că atunci când candidez la o funcție trebuie să vii cu un program, să spui oamenilor ce vrei să faci și trebuie să arăți și de ce ai fi credibil, că poți să și faci ceea ce propui. Am prezentat un raport cu realizările din 2012-2020, sunt sute de lucruri menționate, n-am ce să-mi reproșez. Asta este. Nu vin de la colț de stradă, nu m-am născut primar, o să îmi văd de viață mai departe”, a spus, resemnat, Nicolae Robu.

În momentul în care a fost întrebat dacă vrea să îi transmită ceva primarului ales, Dominic Fritz, Robu a fost categoric: „Nu. Trebuie sa fie de un anumit nivel caracterologic cineva ca sa ii transmit mesaje”.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.