Skip to main content

Dominic Fritz a votat pentru un drum al corectitudinii și respectului! Colegul său de alianță, Alin Nica, cere vigilență sporită, pentru evitarea fruadelor electorale

În jurul prânzului, primarul Timișoarei, Dominic Fritz, alături de colegi de partid dar și de parteneri de alianță, și-a exprimat dreptul constituțional.

Edilul a votat la Secția nr. 65, de la Liceul Tehnologic de Vest, iar la ieșire a făcut apel la alegători să meargă  în număr cât mai mare la urne.

“Am votat pentru continuarea drumului european al Timișoarei, un drum al corectitudinii, un drum al respectului și un drum care pune accent pe viitorul nostru, pe educație și sănătate. Am votat cu o mare încredere în timișoreni, în dorința lor timișorenilor de a păstra viu spiritul timișorean și în capacitatea lor de a apăra democrația.  Votul de astăzi, în Timișoara și poate în toată țara, este poate cel mai important, de la Revoluție încoace și românii astăzi nu își exprimă doar o opțiune politică ci își exprimă sprijinul pentru democrația în sine și pentru drumul european al țării. Sprijinul pentru democrația în sine și pentru drumul european al țării. Tocmai de aceea mă bucur că prezența la vot este un pic mai mare decât acum patru ani și le mulțumesc celor care merg la vot”, a spus Dominic Fritz.

Colegul său de alianță, Alin Nica, cel care își dorește un nou mandat la șefia Consiliului Județean Timiș, trage un semnal de alarmă, cu privire la neregulile din secțiile de vot.

Asta în contextul în care chiar el ar fi primit informații conform cărora în unele locuri, alegătorii au primit buletine gata ștampilate.

“Eu am votat împotriva politicii de clan care riscă să acapereze întreaga țară. Am fost informat despre mai multe nereguli în secțiile de votare, inclusive buletine ștampilate de dinainte. Este exact linia pe care o prevedeam în ceea ce am spus înainte de închiderea campaniei electorale și de aceea fac apel la toate instituțiile de votare și la toți membrii din secțiile de votare să fie vigilenți și să se asigure că acest proces electrlar este corect și fără astfel de perturbări nedemocratice”, a spus Alin Nica.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.