Skip to main content

Bătaie la secția de votare! A fost nevoie de intervenția polițiștilor

Poliția a intervenit, în această dimineață, pentru a stinge un conflict dintre un bărbat și o femeie.

Totul s-a întâmplat în holul Școlii Generale nr.7, arondată secției de votare nr.159, din Petroșani, județul Hunedoara.

Aici, un bărbat de 33 de ani s-a luat la ceartă cu o femeie în vârstă de 50 de ani, ambii din Petroșani.

La un moment dat, tânărul a scos telefonul mobil pentru a-şi filma adversara, iar aceasta şi-a ieşit din minţi.

Femeia l-a lovit pe bărbat cu pumnul în zona pieptului şi a fost nevoie de intervenţia poliţiştilor pentru calmarea spiritelor.

Aceasta le-a povestit oamenilor legii că intenţia ei a fost de a-l împinge pe bărbat, iar acesta a început să ameninţe că o loveşte.

Polițiștii au deschis un dosar penal de cercetare pentru lovirea sau alte violențe și amenințare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.