Skip to main content

Acuzații de fraudă, în două localități din Timiș! La Săcălaz, alegătorii au primit buletine gata ștampilate, iar la Iecea Mare lipsesc buletine de vot

Au fost acuzații de fraudare a alegerilor, în Timiș! Patru incidente au fost raportate la Poliție, până la ora 11.00. Procesul de vot nu este însă afectat în momentul de față.

Conform IPJ Timiș, la nivelul judeţului nu s-au înregistrat incidente deosebite de ordine publică.

Cele mai frecvente sesizări au vizat frauda la vot, fotografierea buletinului de vot în timpul exercitării dreptului de vot și continuarea propagandei electorale.

Efectivele MAI au aplicat 2 sancțiuni contravenționale și au întocmit 2 dosare penale cu privire la posibile infracțiuni. Subliniem faptul că toate sesizările de incidente electorale vor fi verificate cu celeritate și echidistanță. Structurile Ministerului Afacerilor Interne sunt la datorie pentru a asigura buna desfășurare a procesului electoral”, transmite IPJ Timiș.

Incidente grave au fost în Săcălaz, unde doi alegători au primit buletine de vot gata ștampilate pe un anumit candidat, iar la Iecea Mare au lipsit trei buletine de vot, aici fiind deschise dosare penale pentru fraudă.

Un alegător a fost sancționat, la Voiteg, pentru că și-a fotografiat votul, iar la Recaș a fost continuată propaganda electorală, fapt sancționat de polițiști.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.