Skip to main content

Doi oameni au luat foc, după ce unul dintre ei a a încercat să aprindă focul în sobă, cu benzină

Pompierii au intervenit de urgenţă, pentru lichidarea unui incendiu violent, care a cuprins o casă.

S-a întâmplat în localitatea Curtuișeni, judeţul Bihor, unde salvalorii au găsit două victime conştiente, dar cu arsuri la mâini şi picioare.

Este vorba despre doi bărbaţi: proprietarul locuinţei şi un vecin de-al lui.

CITEŞTE ŞI: Semnal de alarmă al polițiștilor locali! Aveți grijă la buzunare, mai ales în zonele aglomerate, pentru a nu cădea victime ale hoților!

Incendiul a izbucnit în momentul în care proprietarul casei a vrut să aprindă focul în sobă, iar pentru asta a folosit o sticlă cu benzină.

Într-o fracţiune de secundă, flcările l-au cuprins pe bărbat, acesta suferind arsuri la nivelul membrelor superioare, iar veciunul lui s-a sărit în ajutor, însă a fost cuprins şi el de flăcări.

“Proprietarul locuinței, care a suferit arsuri la nivelul mâinilor, a fost asistat la fața locului, acesta refuzând transportul la spital. Vecinului acestuia, care a suferit arsuri de gradul II la nivelul membrelor inferioare, i-au fost acordate îngrijirile care se impuneau, pompierii paramedici transportându-l ulterior la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean”, transmite ISU Bihor.

Pompierii au reuşit să lichideze incendiul, însă flăcările au mistuit mobila din bucătărie şi mai multe materiale textile.

CITEŞTE ŞI: Aquatim, pe locul I în Topul Național al Firmelor!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.

Un bărbat a murit după ce a fost spulberat de o mașină! Polițiștii au început o anchetă

Accident cumplit, soldat cu decesul unui bărbat de 46 de ani! Acesta mergea pe partea carosabilă, când a fost lovit în plin de o mașină.

Mai multe localități din județ rămân fără apă la robinete! Aquatim anunță lucrări la rețele joi și vineri

Aquatim anunță că în zilele viitoare se vor face lucrări de spălare a rețelelor de distribuție și a rezervoarelor de înmagazinare din mai multe localități din județ.

Iulia Motoc, judecător la Curtea Penală Internaţională, vine la Universitatea de Vest din Timişoara

Facultatea de Drept, din cadrul Universitatății de Vest din Timișoara, va organiza săptămâna viitoare o serie de conferințe, în cadrul cărora Iulia Motoc, judecător ales la Curtea Penală Internațională și fost judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, va ține un discurs, intitulat „Humanism, legal technicality and justice: rethinking human rights”.

Video: Maşină cu roţile în sus, pe o şosea intens circulată! Cum s-a petrecut accidentul?

Un echipaj medical a ajuns de urgenţă, la locul unui accident rutier în care a fost implicată o singură maşină care s-a răsturnat pe plafon.