Skip to main content

Aquatim, pe locul I în Topul Național al Firmelor!

Aquatim a urcat pe podium și anul acesta, în Topul Național al Firmelor, organizat de Camera de Comerț și Industrie a României, adjudecându-și, din nou, locul I la categoria Întreprinderi Mari, domeniul „Captarea, tratarea și distribuția apei”.

Topul Național al Firmelor este un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai competitive companii din România. Evenimentul reunește firmele cu rezultate deosebite în domeniul şi grupa de mărime în care activează, cât şi personalități de marcă ale mediului economic şi de afaceri, politico-administrativ, diplomatic și academic.

Plasarea pe prima poziţie în topuri importante, regionale şi naţionale ne onorează, dar ne și motivează să menținem aceleași standarde ridicate care ne-au adus pe cea mai înaltă treaptă a podiumului”, spune Ilie Vlaicu, directorul general al societății Aquatim.

Prin intermediul acestui barometru al eficienței în afaceri și prin situarea în rândul celor mai performante companii din România, Aquatim transmite un semnal important în piaţă, de seriozitate, profesionalism şi competenţă.

Axându-se pe siguranţa şi confortul clienţilor, dar şi pe protecţia mediului, prin intermediul programelor de asistență financiară nerambursabilă, prin împrumuturi de la instituții bancare și resurse proprii, Aquatim a făcut în ultimii ani investiții de peste 400 de milioane de Euro în infrastructura de apă și canalizare din aria sa de operare, demonstrând un potențial uriaș de dezvoltare, care generează sume importante de bani și poate juca un rol de multiplicare în economia regională”, transmit reprezentanții Aquatim.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.