Skip to main content

Doi angajați ai unei firme de curierat care și-au făcut ”cadou” mai multe colete cu telefoane mobile, care trebuiau să ajungă la clienți, reținuți de polițiști!

Doi tineri din Timiș de 20, respectiv 24 de ani , angajați ai unei firme de curierat, au fost reținuți de polițiști, după ce au furat mai multe colete cu telefoane mobile, dar și bani de la clienți.

Mai exact, în perioada noiembrie-decembrie 2023, cei doi tineri și-au însușit mai multe colete ce conțineau telefoane mobile și suma de 9000 de lei, cauzând astfel un prejudiciu de aproximativ 31.000 de lei.

Polițiștii au fost sesizați chiar de către directorul societății comerciale de pe raza localității Remetea Mare.

Având în vedere cele sesizate, polițiștii au efectuat verificări, iar la scurt timp au identificat un 2 tineri, în vârstă de 20 și 24 de ani, bănuiți de comiterea faptei. În fapt, din probatoriul administrat în cauză, a rezultat faptul că, în perioada noiembrie 2023 – ianuarie a.c., cei doi tineri, angajați ai societății comerciale, și-ar fi însușit pe nedrept bunuri și valori pe care le gestionau”, transmite IPJ Timiș.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare, în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.