Skip to main content

VIDEO Doi adulți și un copil, blocați în mijlocul apelor! A fost nevoie de intervenția scafandrilor și a alpiniștilor

Pompieri, scafandri și alpiniști s-au mobilizat astăzi, pentru o misiune de salvare a unei familii, care a rămas blocată în mijlocul apelor.

Mai exact, 2 adulți și un copil de 8 luni, se aflau la scăldat pe râul Strei, în localitatea Streisângeorgiu, din județul Hunedoara, când au fost surprinși de deversarea puternică a apei dintr-un lac de acumulare al unui baraj aflat în amonte, pe cursul apei.

Din această cauza, cei trei au rămas blocați pe o porțiune mică de pământ, fără posibilitatea de a ajunge înapoi la mal.

Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție au avut o misiune extrem de dificilă, întrucât, din cauza volumului mare de apă, care curgea învolburată neîncetat, a fost foarte greu să găsească o porțiune de pe mal de unde au putut fi trimise echipajele cu bărcile de salvare.

În timp ce salvatorii se îndreptau spre persoanele izolate, aceștia au ținut legătura, prin telefon, cu tatăl copilului, pentru a evita eventualele atacuri de panică din partea mamei, aflată cu copilul în brațe.

Din fericire, întreaga familie a fost adusă la mal, în siguranță, iar controlul medical a arătat că nu există răni pentru care este nevoie de internare în spital.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.