Skip to main content

Așteptarea se apropie de final! A mai rămas doar o săptămână până la nebunia „Rock la Mureș”! Se anunță un weekend plin distracție și muzică pe măsură

A mai rămas doar o săptămână până la festivalul de muzică rock, consacrat în județul Timiș, pentru cele două zile pline de concerte rock memorabile.

Organizatorii anunță că, ediția din acest an, pe lângă o serie de concerte inedite, cu trupe deja consacrate sau aflate pe val în scena internațională, apariții live de neratat, multe dintre acestea în premieră în România, își va delecta participanții și cu o serie de acte artistice și workshop-uri interesante, dar și after party-uri tematice.

Festivalul se va desfășura în perioada 12 -13 iulie, la Periam Port, locația tradițională în care se ține an de an evenimentul, în județul Timiș, chiar pe malul râului Mureș.

Printre cei care vor urca pe scena festivalului în acest an se numără legendarii The Casualties, americanii fiind una dintre cele mai mari trupe punk din istoria acestui gen, și Doctor Krapula, trupă premiată de doua ori cu Discul de Aur pentru cel mai bine vândut album în America de Sud, dar și nominalizată la premiile Grammy din America Latină.

De neratat sunt și show-urile celor de la Stain The Canvas și Dead Like Juliet, două dintre cele mai inovative și promițătoare trupe din scena europeană de metalcore, dar și recitalul celebrei trupe românești VH 2.0.

Toate acestea vor fi însoțite de multe surprize ce vor fi dezvăluite în perioada următoare sau chiar în cadrul festivalului.

Cei interesați pot afla mai multe detalii despre eveniment, accesând următoarele link-uri: https://www.facebook.com/rocklamures; https://www.rocklamures.ro/; https://www.instagram.com/rocklamures/.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.