Skip to main content

Disperarea unei mame! I-a dispărut fiica! Ajut-o să o găsească!

O femeie de 38 de ani a acerut astăzi, ajutorul poliţiştilor după ce şi-a căutat fiica peste tot, dar în zadar.

Adriana Anişoara Dămian, în vârstă de 15 ani, a plecat azi-noapte de acasă, din comuna Densus, judeţul Hunedoara şi nimeni nu ştie unde este.

CITEŞTE ŞI: O femeie a murit, iar un adolescent a ajuns la spital, în urma unui incendiu violent care a izbucnit la un cămin de nefamilişti

Mame fetei nu a reuşit să ia legătura cu copila, nici măcar telefonic, aşa că îşi pune toate speranţele în oamenii legii.

La rândul lor, poliţiştii fac apel la populaţie, pentru găsirea Adrianei.

Fata are următoarele semnalmente: înălțime de aproximativ 1,55 m, greutate de aproximativ 82 kg, păr negru, de lungime medie, ochi căprui, față ovală.

Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care le purta fata, când a plecat de acasă.

Cei care au informaţii care pot duce la găsirea copilei sunt rugaţi să sune la 122 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.

CITEŞTE ŞI: Păpuşi gigantice, pe străzile Tmişoarei! Vezi aici când va avea loc parada cu vietăți acvatice stilizate

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un bărbat din vestul țării este căutat de polițiști, după ce a dispărut de cinci zile, iar mama sa a cerut ajutorul oamenilor legii.
Rezultate extraordinare pentru România, în cadrul celei de-a Șasea ediție a Olimpiadei Balcanice de Fizică, unde s-a făcut cu adevărat remarcat și un elev timișorean, devenind unul dintre cei mai buni din regiunea sud-estică a Europei, la fizică.
În această dimineaţă, angajaţi ai Primăriei Timişoara şi poliţiști locali au descins în zona Blaşcovici, la o familie de rromi care s-a făcut stăpână peste un teren de 2.000 de metri pătraţi.
La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.