Skip to main content

Disperarea unei mame! I-a dispărut fiica! Ajut-o să o găsească!

O femeie de 38 de ani a acerut astăzi, ajutorul poliţiştilor după ce şi-a căutat fiica peste tot, dar în zadar.

Adriana Anişoara Dămian, în vârstă de 15 ani, a plecat azi-noapte de acasă, din comuna Densus, judeţul Hunedoara şi nimeni nu ştie unde este.

CITEŞTE ŞI: O femeie a murit, iar un adolescent a ajuns la spital, în urma unui incendiu violent care a izbucnit la un cămin de nefamilişti

Mame fetei nu a reuşit să ia legătura cu copila, nici măcar telefonic, aşa că îşi pune toate speranţele în oamenii legii.

La rândul lor, poliţiştii fac apel la populaţie, pentru găsirea Adrianei.

Fata are următoarele semnalmente: înălțime de aproximativ 1,55 m, greutate de aproximativ 82 kg, păr negru, de lungime medie, ochi căprui, față ovală.

Nu se cunosc articolele de îmbrăcăminte pe care le purta fata, când a plecat de acasă.

Cei care au informaţii care pot duce la găsirea copilei sunt rugaţi să sune la 122 sau să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie.

CITEŞTE ŞI: Păpuşi gigantice, pe străzile Tmişoarei! Vezi aici când va avea loc parada cu vietăți acvatice stilizate

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.