Skip to main content

Directorul Retim, speaker la un eveniment important în domeniul mediului!

Pe data de 28, luna aceasta, de la ora 9:30, va avea loc o conferință, în cadrul căreia speaker va fi Dan Pascu, Directorul General al Retim Ecologic Service SA.

Această conferință, organizată de PRIAevents, reunește experți de seamă în domeniul mediului și lideri din industrie, printre care și Dan Pascu de la SC RETIM Ecologic Service SA, alături de Radu Merica, directorul general al RER Ecologic Group, entitate din care face parte și Retim.

„Este o onoare să fim parteneri principali în cadrul unei platforme atât de importante pentru dezbateri pe teme de mediu esențiale”, transmit reprezentanții Retim.

Conferința PRIA Environment se va concentra pe dezbateri privind cele mai semnificative teme de mediu ale momentului, inclusiv gestionarea responsabilă a deșeurilor, economia circulară și transpunerea eficientă a legislației UE în legislația națională.

„Invităm toți partenerii, clienții și colaboratorii noștri să se alăture acestui eveniment interactiv. Este o oportunitate unică de a întâlni cei mai importanți oameni din domeniu, inclusiv pe ministrul Mircea Fechet – Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor, de a participa la dialog și de a contribui la propuneri concrete pentru un viitor mai verde”, completează reprezentanții societății de salubritate.

Evenimentul se va desfășura atât în format online, cât și cu prezență fizică, la ARCUB.

Pentru înregistrări și detalii suplimentare, cei interesați pot accesa AICI.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.

Vești mult așteptate de timișoreni! Se înființează o nouă linie de autobuz și se reia circulația tramvaiului 6!

Timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega Calea Urseni de oraș și reluarea circulației tramvaiului 6, suspendat din cauza lucrărilor de modernizare pe bulevardul Stan Vidrighin.