Skip to main content

Directorul Operei Naționale din Timișoara, decorat cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler!

Cu prilejul Zilei Culturii Naționale, președintele României, Klaus Iohannis, a semnat o serie de decrete pentru decorarea unor personalități din sfera culturală.

Astfel, în semn de înaltă apreciere pentru meritele importante în plasarea Operei Naționale Române în prim-planul culturii europene, pentru dezvoltarea prin arta lirică a spiritului civic și democratic în Timișoara, președintele României a conferit Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler lui Cristian Rudic, bariton și manager al Operei Naționale din Timișoara.

Această prestigioasă distincție reprezintă o înaltă recunoaștere a meritelor excepționale ale directorului în slujba artei și culturii în cadrul instituției noastre. Această distincție onorează nu doar persoana artistului, ci și contribuția remarcabilă a Operei Naționale Române din Timișoara în dezvoltarea și promovarea artelor spectacolului, orientând instituția către excelență și inovație. Prin această distincție se subliniază eforturile depuse pentru menținerea și consolidarea standardelor artistice și a calității evenimentelor oferite publicului nostru devotat”, transmit reprezentanții Operei Naționale din Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.