Skip to main content

Criminalul care a ucis cu sânge rece, doi bătrâni din Timişoara, şi-a aflat pedeapsa! Câţi ani va sta după gratii?

Alexandru Andrei Minda, bărbatul de 38 de ani, care a ucis doi bătrâni din Timişoara, soţ şi soţie, şi-a aflat pedeapsa pentru fapta sa.

Individul a fost condamnat la 25 de ani de închisoare pentru dublul omor pe care l-a comis, şi la încă 10 ani, pentru că i-a jefuit pe cei doi pensionari.

Prin contopirea celor două pedepse, Andrei Minda are de stat în puşcărie, 28 de ani şi patru luni.

CITEŞTE ŞI: Viceprimarul Ruben Laţcău, nemulţumit de ritmul lucrărilor de la Liceul Tehnic de Vest! Proiectul are o întârziere de aproape doi ani

De asemenea, el este obligat să plătească daune morale în valoare de 200.000 de euro, rudelor victimelor.

 “Contopeşte pedepsele la care a fost condamnat inculpatul prin prezenta sentinţă, în pedeapsa cea mai grea, de 25 ani închisoare, la care va adăuga sporul fix şi obligatoriu prevăzut de lege de 3 ani şi 4 luni închisoare, reprezentând o treime din cealaltă pedeapsă cu închisoarea aplicată inculpatului (10 ani), urmând ca în final, inculpatul Minda Alexandru Andrei să execute pedeapsa rezultată de 28 (douăzeci?iopt) ani şi 4 (patru) luni închisoare, în regim privativ de libertate. (…)  în consecinţă, obligă inculpatul să plătească părţii civile Befeld Daniela suma de 100.000 euro, în echivalent în lei la cursul de schimb comunicat de BNR la data plăţii, cu titlu de daune morale, şi părţii civile Rohrer Dan Victor suma de 100.000 euro, în echivalent în lei la cursul de schimb comunicat de BNR la data plăţii, cu titlu de daune morale”, se arată în în soluţia pe scurt a judecătorilor de la Tribunalul Timiş.

Vă reaminitm că dubla crimă s-a petrecut în seara zilei de 27 iunie, când individul a intrat în casă, peste victimele sale, le-a bătut cu sălbăticie şi le-a înjughiat de mai multe ori cu un cuţit.

Cei doi soţi, în vârstă de 75, respectiv 78 de ani, nu au avut nicio şansă în faţa atacatorului pe care, de altfel, îl cunoşteau.

Femeia, care era administratorul clădirii în care ucigaşul locuise în chirie, i-a deschis uşa şi l-a primit în casă, fără să bănuiască intenţiile acestuia.

CITEŞTE ŞI: Directorul Operei Naționale din Timișoara, decorat cu Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler!

Andrei Minda îşi premeditase fapta, pentru că ştia când este ziua de plată a întreţinerii, aşa că a acţionat exact în momentul în care femeia avea încasările în locuinţă.

După ce i-a ucis pe cei doi bătrâni, a furat o borsetă cu 12.000 de lei şi a îîncercat să fugă, dar a fost surprins de un nepot al victimelor, care avrut să îl oprească, dar nu a reuşit.

Timp de 48 de ore, individul a reuşit să stea ascuns de oamenii legii, fiind prins aseară, când de altfel şi-a şi recunoscut cele două crime.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.