Skip to main content

Nica îi răspunde lui Simonis, după ce acesta l-a acuzat de incompatibilitate: O nouă fumigenă de tip PSD!

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, reacţionează, după ce deputatul PSD, Alfred Simonis, i-a cerut demisia din Consiliul Naţional de Integritate.

Social democratul susţine că Nica nu ar trebui să fie membru al acestui organism care verifică activitatea ANI, atât timp cât el însuşi este în vizorul inspectorilor de integritate.

CITEŞTE ŞI: Deputatul PSD, Alfred Simonis, cere Biroului Permanent al Senatului să îl revoce pe Alin Nica din Consiliul Naţional de Integritate

De cealaltă parte, liderul CJT spune că nu este nici incompatibil, nici în conflict de interese, iar declaraţia lui Simonis este doar un exerciţiu de imagine, menit să distragă atenţia oamenilor de la problemele reale cu care se confruntă zi de zi.

„Deputatul Alfred Simonis a făcut o declarație politică, o nouă fumigenă de tip PSD. Nu sunt nici în conflict de interese și nici incompatibil, iar acest lucru este atestat chiar de către raportul Agenției Naționale de Integritate, raport redactat înainte de clasarea dosarelor, adică înainte de închiderea lor definitivă. Deputatul Simonis abate atenția publicului, ca de obicei, de la nevoile reale ale comunității. În timpul alocat cererii de demisie din cauza unor probleme imaginare, deputatul ar fi putut să își mobilizeze colegii de la Ministerul Transporturilor să facă ceva, orice, cu Centura Timișoara Sud. Adevărul este că nu mă aștept la lucruri constructive din partea PSD. E meteahna lor de mulți ani, să atace mult și gratuit în loc să aducă o schimbare pozitivă în viețile cetățenilor”, spune Alin Nica, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.