Skip to main content

Dezvoltă-ți afacerea cu bani europeni, prin Programul Regional Vest! De la 1 noiembrie se depun cererile de finanțare pentru microîntreprinderi

Noi oportunități de finanțare pentru mediul de afaceri sunt disponibile în Regiunea Vest, prin Programul Regional Vest 2021-2027, gestionat de ADR Vest.

Primele apeluri de proiecte lansate pentru zona privată vizează sprijinirea microîntreprinderilor din regiune cu activități în domeniul producției și serviciilor.

Acestea au la dispoziție 36,33 milioane de euro prin cele două apeluri lansate până în prezent, finanțări acordate sub forma ajutorului de minimis.

Valoarea finanțării nerambursabile este de minimum 30.000 de euro și maximum 60.000 sau 200.000 de euro pentru activitățile de producție, respectiv de minimum 30.000 de euro și maximum 60.000 sau 120.000 de euro pentru servicii, în funcție de ponderea veniturilor aferente codului CAEN eligibil pentru care se solicită finanțarea în cifra de afaceri înregistrată în anul 2022.

Depunerea cererilor de finanțare va începe în data de 1 noiembrie și se va închide în 1 decembrie 2023.

Pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari, ADR Vest va organiza, miercuri, 11 octombrie 2023, cu începere de la ora 11:00, webinarul de lansare a celor două apeluri de proiecte aferente Intervenției Regionale 1.3A a PR Vest – Sprijin pentru microîntreprinderi. Vor fi prezentate informații referitoare la depunerea proiectelor, criteriile de evaluare, selecție și contractare, particularitățile celor două apeluri de proiecte, precum și etapele procesului de evaluare, selecție și contractare”, transmit reprezentanții ADR Vest.

Participarea la webinar este gratuită, iar înscrierile se pot face aici. Cei care se înregistrează vor primi un mesaj cu link-ul de conectare la webinar.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.