Skip to main content

Dezvoltă-ți afacerea cu bani europeni, prin Programul Regional Vest! De la 1 noiembrie se depun cererile de finanțare pentru microîntreprinderi

Noi oportunități de finanțare pentru mediul de afaceri sunt disponibile în Regiunea Vest, prin Programul Regional Vest 2021-2027, gestionat de ADR Vest.

Primele apeluri de proiecte lansate pentru zona privată vizează sprijinirea microîntreprinderilor din regiune cu activități în domeniul producției și serviciilor.

Acestea au la dispoziție 36,33 milioane de euro prin cele două apeluri lansate până în prezent, finanțări acordate sub forma ajutorului de minimis.

Valoarea finanțării nerambursabile este de minimum 30.000 de euro și maximum 60.000 sau 200.000 de euro pentru activitățile de producție, respectiv de minimum 30.000 de euro și maximum 60.000 sau 120.000 de euro pentru servicii, în funcție de ponderea veniturilor aferente codului CAEN eligibil pentru care se solicită finanțarea în cifra de afaceri înregistrată în anul 2022.

Depunerea cererilor de finanțare va începe în data de 1 noiembrie și se va închide în 1 decembrie 2023.

Pentru a veni în sprijinul potențialilor beneficiari, ADR Vest va organiza, miercuri, 11 octombrie 2023, cu începere de la ora 11:00, webinarul de lansare a celor două apeluri de proiecte aferente Intervenției Regionale 1.3A a PR Vest – Sprijin pentru microîntreprinderi. Vor fi prezentate informații referitoare la depunerea proiectelor, criteriile de evaluare, selecție și contractare, particularitățile celor două apeluri de proiecte, precum și etapele procesului de evaluare, selecție și contractare”, transmit reprezentanții ADR Vest.

Participarea la webinar este gratuită, iar înscrierile se pot face aici. Cei care se înregistrează vor primi un mesaj cu link-ul de conectare la webinar.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.