Skip to main content

Bijuterii pe patru roți, care au trecut testul timpului, la Retroparada Toamnei!

Ca în fiecare an, Retro Parada Toamnei semnalizează sfârșitul sezonului expozițional retro.

Eveniment nelipsit din calendarele Retromobil Club Romania, la a 25-a ediție își propune să adune peste 1.000 de participanți în peste 30 de orașe ale țării.

Ediția din Timis își propune să aducă în data de 21 octombrie, începând cu orele 10:00 în Piața Unirii peste 100 de vehicule mai vechi de 30 de ani.

Colegilor noștri sunt așteptați să li se alăture colecționari din Arad, Hunedoara și Caraș Severin. De asemenea, reînnodând o tradiție dinaintea pandemiei, și-au anunțat venirea și colegi din Serbia”, transmit organizatorii.

Retro Parada Toamnei este ultimul eveniment de acest gen din sezonul expozițional retro 2023.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.