Skip to main content

Dezastrul găsit de inspectorii OPC în mai multe restaurante și fast-food-uri din centrul Timișoarei! Două locații au fost închise

Inspectorii OPC au verificat mai mulți agenți economici din zona centrală a Timișoarei și au găsit o serie de nereguli.

În cursul zilei de azi am demarat un control operativ în zona centrală a Municipiului Timișoara. Este inacceptabil cum înțeleg anumiți operatori economici să își desfășoare activitatea. Astfel au fost verificate 4 unități de alimentație publică(restaurante,fast-food) respectiv SC LA FOCACCERIA SRL, SC AKD GREEN HOUSE SRL, SC DRUNKEN RAT SRL, SC FALAFEL KING SRL. La toate unitățile verificate au fost constatate abateri”, spune Alin Mihai Gubandru, comisar șef CRPC Regiunea de Vest.

Principalele abateri de la legislație constate:

  • produse preparate și materii prime lipsite în totalitate de elemente de identificare-caracterizare necesare determinării conformității acestora
  • produse preparate și materii prime păstrate la o temperatură ridicată
  • insecte vii prezente atat pe suprafețele de preparare și de servire precum și pe produse
  • condiții de depozitare improprii
  • gramaje constate sub cel declarat
  • nerespectarea condițiilor de depozitare recomandate de producător
  • aparate utilizate în procesul de preparare neigienizate corespunzător

Au fost aplicate patru amenzi contravenționale în valoare totală de 19.000 lei și trei avertismente. Totodată, inspectorii OPC au dispus oprirea temporară de prestări servicii pană la remediere pentru două unități, respectiv SC LA FOCACCERIA SRL și SC AKD GREEN HOUSE SRL, dar și retragerea definitivă de la comercializare a materiilor prime și a produselor neconforme

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Alina Sperlea, la Sursa de Vest fără Filtru

Alina Sperlea, candidatul PSD la Primăria Dumbrăviţa, este acum, în direct, la Sursa de Vest fără Filtru – marţi, 23 aprilie 2024.

Ei sunt cei mai buni înotători din Timişoara! Emil şi Darius, pe podiumul Campionatului Naţional

Înotătorii Politehnicii Timișoara s-au întors cu trei medalii de la Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, care a avut loc la Otopeni.

Programul de lucru al Direcției de Evidență a Persoanelor – Biroul Decese, în perioada Sărbătorilor Pascale!

Direcția de Evidență a Persoanelor din cadrul Primăriei Timișoara va funcționa cu program redus pentru locuitorii orașului de pe Bega, în perioada sărbătorilor de Paște.

Atenție, șoferi! Trafic îngreunat pe Centura de Nord a Timişoarei! Se montează parapete din beton, pe mijlocul drumului

DRDP Timișoara anunță că, de astăzi, muncitorii au început montarea parapetelor din beton pe şoseaua de ocolire a oraşului de pe Bega, în zona localităţii Dumbrăviţa.

Foc de armă, pentru capturarea unui şofer! Poliţiştii au folosit şi un dispozitiv cu cuie pentru oprirea maşinii

Un control de rutină în trafic s-a transformat într-o scenă demnă de filmele de acţiune, pentru capturarea unui şofer care a încercat să se sustragă de la verificări.

Marea demolare a lui Fritz, desfiinţată de subprefectul Ovidiu Drăgănescu: Vom avea de retrocedat multe intersecţii şi străzi din oraş

Anunţate cu surle şi trâmbiţe, demersurile pentru reluarea traficului pietonal pe strada Cezar din Timişoara sunt doar o încercare a primarului Dominic Fritz de a câştiga simpatie şi, implicit, voturi.