Skip to main content

Dezastrul găsit de inspectorii OPC în mai multe restaurante și fast-food-uri din centrul Timișoarei! Două locații au fost închise

Inspectorii OPC au verificat mai mulți agenți economici din zona centrală a Timișoarei și au găsit o serie de nereguli.

În cursul zilei de azi am demarat un control operativ în zona centrală a Municipiului Timișoara. Este inacceptabil cum înțeleg anumiți operatori economici să își desfășoare activitatea. Astfel au fost verificate 4 unități de alimentație publică(restaurante,fast-food) respectiv SC LA FOCACCERIA SRL, SC AKD GREEN HOUSE SRL, SC DRUNKEN RAT SRL, SC FALAFEL KING SRL. La toate unitățile verificate au fost constatate abateri”, spune Alin Mihai Gubandru, comisar șef CRPC Regiunea de Vest.

Principalele abateri de la legislație constate:

  • produse preparate și materii prime lipsite în totalitate de elemente de identificare-caracterizare necesare determinării conformității acestora
  • produse preparate și materii prime păstrate la o temperatură ridicată
  • insecte vii prezente atat pe suprafețele de preparare și de servire precum și pe produse
  • condiții de depozitare improprii
  • gramaje constate sub cel declarat
  • nerespectarea condițiilor de depozitare recomandate de producător
  • aparate utilizate în procesul de preparare neigienizate corespunzător

Au fost aplicate patru amenzi contravenționale în valoare totală de 19.000 lei și trei avertismente. Totodată, inspectorii OPC au dispus oprirea temporară de prestări servicii pană la remediere pentru două unități, respectiv SC LA FOCACCERIA SRL și SC AKD GREEN HOUSE SRL, dar și retragerea definitivă de la comercializare a materiilor prime și a produselor neconforme

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.