Skip to main content

Detalii de ultimă oră despre accidentul de pe scena Teatrului German din Timişoara! Din ce cauză s-a prăbuşit decorul, peste actriţa Olga Torok?

Accidentul petrecut în timpul spectacolului care s-a jucat aseară, la Teatrul German din Timişoara, a fost provocat de unul dintre maşinişti.

Este explicaţia reprezentanţilor TGS, care spun că unul dintre bărbaţii din spatele scenei s-a împiedicat şi a căzut peste un element de decor, care, la rândul lui, s-a prăbuşit peste actriţa Olga Torok.

CITEŞTE ŞI: Indivizi capturaţi în timp ce dădeau atacul la un magazin alimentar! Ce au încercat să fure?

La faţa locului a ajuns imediat o ambulanţă, iar echipajul medical a acordat îngrijiri unui număr de trei persoane.

Este vorba despre actriţa Olga Torok, care ulterior a fost şi transportată la spital, pentru investigaţii suplimentare, maşinistul care s-a împiedicat şi un coleg de-al său.

“În timpul spectacolului Livada de vișini, care se desfășura în sala Teatrului German de stat Timișoara, a avut loc pe scenă un incident în care au fost implicați o actriță și doi mașiniști. Unul dintre mașiniști s-a împiedicat și – în cădere – a antrenat un element de decor care a căzut pe el și pe actrița ce își susținea rolul. Reprezentația a fost oprită fiind solicitat serviciul de urgență 112, la fața locului sosind un echipaj medical și unul de poliție, pentru cercetări. Echipajul medical i-a consultat pe cei trei salariați implicați, după care actrița a fost transportată la spital, de unde în jurul orei 24, după investigații efectuate în cadrul serviciului de urgență, a fost trimisă acasă”, transmit reprezentanţii Teatrului German.

Cei doi maşinişti s-au prezentat astăzi la lucru, semn că sunt în afara oricărui pericol, cum e şi cazul Olgăi Torok.

Însă, actriţa nu este prezentă astăzi la Teatru, pentru că nu are nici spectacol nici repetiţii programate.

În ceea ce priveşte întreruperea spectacolului de aseară, care a fost oprit din cauza accidentului, publicul poate cere rambursarea banilor plătiţi pentru bilete sau poate opta pentru vizionarea unui alt spectacol al TGS.

Spectatorii interesați sunt rugaţi să contacteze casieria Teatrului German de Stat, tel +40256-435743, e-mail: secretariat@dstt.ro, tickets@dstt.ro.

CITEŞTE ŞI: Încep simulările pentru Evaluarea Națională! Elevii de clasa a VIII-a susțin astăzi prima probă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.