Skip to main content

Detalii de ultimă oră despre accidentul de pe scena Teatrului German din Timişoara! Din ce cauză s-a prăbuşit decorul, peste actriţa Olga Torok?

Accidentul petrecut în timpul spectacolului care s-a jucat aseară, la Teatrul German din Timişoara, a fost provocat de unul dintre maşinişti.

Este explicaţia reprezentanţilor TGS, care spun că unul dintre bărbaţii din spatele scenei s-a împiedicat şi a căzut peste un element de decor, care, la rândul lui, s-a prăbuşit peste actriţa Olga Torok.

CITEŞTE ŞI: Indivizi capturaţi în timp ce dădeau atacul la un magazin alimentar! Ce au încercat să fure?

La faţa locului a ajuns imediat o ambulanţă, iar echipajul medical a acordat îngrijiri unui număr de trei persoane.

Este vorba despre actriţa Olga Torok, care ulterior a fost şi transportată la spital, pentru investigaţii suplimentare, maşinistul care s-a împiedicat şi un coleg de-al său.

“În timpul spectacolului Livada de vișini, care se desfășura în sala Teatrului German de stat Timișoara, a avut loc pe scenă un incident în care au fost implicați o actriță și doi mașiniști. Unul dintre mașiniști s-a împiedicat și – în cădere – a antrenat un element de decor care a căzut pe el și pe actrița ce își susținea rolul. Reprezentația a fost oprită fiind solicitat serviciul de urgență 112, la fața locului sosind un echipaj medical și unul de poliție, pentru cercetări. Echipajul medical i-a consultat pe cei trei salariați implicați, după care actrița a fost transportată la spital, de unde în jurul orei 24, după investigații efectuate în cadrul serviciului de urgență, a fost trimisă acasă”, transmit reprezentanţii Teatrului German.

Cei doi maşinişti s-au prezentat astăzi la lucru, semn că sunt în afara oricărui pericol, cum e şi cazul Olgăi Torok.

Însă, actriţa nu este prezentă astăzi la Teatru, pentru că nu are nici spectacol nici repetiţii programate.

În ceea ce priveşte întreruperea spectacolului de aseară, care a fost oprit din cauza accidentului, publicul poate cere rambursarea banilor plătiţi pentru bilete sau poate opta pentru vizionarea unui alt spectacol al TGS.

Spectatorii interesați sunt rugaţi să contacteze casieria Teatrului German de Stat, tel +40256-435743, e-mail: secretariat@dstt.ro, tickets@dstt.ro.

CITEŞTE ŞI: Încep simulările pentru Evaluarea Națională! Elevii de clasa a VIII-a susțin astăzi prima probă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.