Desfășurare de forțe pe Bega! Pompierii, scafandrii și polițiștii, în alertă după ce un bărbat a dispărut in apă

Desfășurare de forțe în zona Parcului Copiilor, pe Bega! Un om a intrat să înoate și nu a mai ieșit la suprafață.

CITEȘTE ȘI: 103 cazuri noi de COVID, de ieri până azi! Alţi 20 de oameni au murit şi au fost raportate şi 130 de decese care nu au fost trecute la timp în baza de date

Pompierii s-au mobilizat rapid în urma unui apel la 112.

”În jurul orei 21:30 am primit un apel pe 112, prin care, un cetățean ne-a anunțat că a observat o persoană de sex masculin care a intrat să înoate în canalul Bega, lângă Parcul Copiilor din Timișoara, și după câțiva metri a dispărut sub apă.În jurul orei 21:30 am primit un apel pe 112, prin care, un cetățean ne-a anunțat că a observat o persoană de sex masculin care a intrat să înoate în canalul Bega, lângă Parcul Copiilor din Timișoara, și după câțiva metri a dispărut sub apă”, transmit reprezentanții ISU.

Imediat au fost alertarea cele 7 subunități de intervenție din județ, care au trimis la fața locului câte o barcă pneumatică cu echipajul aferent. De asemenea, la fața locului au mai fost alocate două baloane de iluminat, două sonare de căutare în mediu acvatic, o autosanitară SMURD și un echipaj moto SMURD. La intervenție au ajuns și 2 scafandri din cadrul inspectoratului care au început căutările.

CITEȘTE ȘI: Indieni şi pakistanezi, depistaţi la graniţa cu Serbia de poliţiştii de frontieră!

După aproape o oră de căutări, trupul bărbatului a fost găsit de scafandri, în stare inconștientă. Victima a fost predată medicilor SMURD.

”Actualizare: la ora 22:40 persoana a fost găsită. Victima a fost extrasă și predată, în stare de inconștiență, echipajului SMURD de la fața locului care au început manevrele de resuscitare”, mai spun cei de la ISU.

Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, victima fost declarată decedată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.