Skip to main content

Descoperire macabră! Un bărbat a fost găsit spânzurat

Un bărbat din Timiș a fost găsit spânzurat în casa în care locuia.

Victima, în vârstă de 55 de ani, a fost găsită în incinta unui canton CFR, în localitatea Belinț, de către un vecin care îl vizita zilnic și îl ajuta cu treburile casnice.

CITEȘTE ȘI: Ultimul anunț al meteorologilor! Până când mai ninge în Timișoara?

Bărbatul a găsit cadavrul într-una din camerele locuinței și a sunat de urgență la 112.

Șocant este faptul că victima era atârnată de lustră, cu mâinele legate la spate.

CITEȘTE ȘI: Sute de șoferi amendați, în weekend. Ce nereguli au constatat polițiștii?

”Am înțeles că un angajat de la CFR a mers să iși ia niște lemne și l-a descoperit acolo. Era atârnat în cârligul de la lustră, cu mâinile legate la spate”, a declarat un localnic pentru Lugoj Info.ro.

Pompierii timișeni au intervenit de urgență pentru degajarea cadavrului, în timp ce mai mulți criminaliști au luat toate măsurile pentru a stabili daca este vorba despre o sinucidere sau o crimă.

Trupul fără viață al bărbatului a fost transportat la morgă, în vederea stabilirii împrejurările în care a murit.

sursa foto: lugojinfo.ro

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.

Zeci de evenimente dedicate Revoluției, în luna decembrie, la Timișoara! Vezi aici programul

Instituțiile de cultură din subordinea Primăriei Timișoara, împreună cu asociațiile de revoluționari și cu alți parteneri locali, organizează luna aceasta o serie de evenimente dedicate Revoluției.

Trei zile de evenimente culturale, marca UVT, în weekendul ce marchează închiderea TM2023

Începând de astăzi și până duminică, inclusiv, Timișoara marchează închiderea programului „Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii”.