Skip to main content

Descoperire macabră la Timișoara! Tânărul căutat de familie, de câteva zile, găsit mort în portbagajul propriei mașini

Anchetă de proporții la Timișoara, după ce cadavrul unui bărbat a fost descoperit în portbagajul unei mașini.

Descoperirea a fost făcută în această după amiază, în campusul Universității de Științele Vieții (Agronomie) din Timișoara.

Victima a fost găsită în portabagaj fără viață. În urma cercetărilor polițiștilor, bărbatul a fost identificat ca fiind tânărul din orașul Anina, Caraș-Severin, dispărut încă de vineri seara.

Sâmbătă, familia tânărului a anunțat dispariția, după ce nu au mai reușit să ia legătura cu el, iar oamenii legii au început verificările. Ultimele informații despre bărbat erau că se afla în Timișoara în interes de serviciu.

Astăzi însă, mașina tânărului a fost identificată în campusul universitar. În urma verificărilor, oamenii legii au găsit trupul bărbatului în portbagaj.

Din primele informații se pare că acesta și-a pus capăt zilelor.

Polițiștii au început o anchetă în acest caz și urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.