Skip to main content

Descoperire macabră la Timișoara! Tânărul căutat de familie, de câteva zile, găsit mort în portbagajul propriei mașini

Anchetă de proporții la Timișoara, după ce cadavrul unui bărbat a fost descoperit în portbagajul unei mașini.

Descoperirea a fost făcută în această după amiază, în campusul Universității de Științele Vieții (Agronomie) din Timișoara.

Victima a fost găsită în portabagaj fără viață. În urma cercetărilor polițiștilor, bărbatul a fost identificat ca fiind tânărul din orașul Anina, Caraș-Severin, dispărut încă de vineri seara.

Sâmbătă, familia tânărului a anunțat dispariția, după ce nu au mai reușit să ia legătura cu el, iar oamenii legii au început verificările. Ultimele informații despre bărbat erau că se afla în Timișoara în interes de serviciu.

Astăzi însă, mașina tânărului a fost identificată în campusul universitar. În urma verificărilor, oamenii legii au găsit trupul bărbatului în portbagaj.

Din primele informații se pare că acesta și-a pus capăt zilelor.

Polițiștii au început o anchetă în acest caz și urmează să stabilească ce s-a întâmplat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.