Skip to main content

Descoperă India, prin film! Hai la Cinema Victoria, să afli totul despre o lume a contrastelor, în care modernismul întâlneşte tradiţia hindusă

În această săptămână Cinema Victoria propune publicului o călătorie prin noi teritorii nebănuite… de la malurile râului Gange, la coasta de vest a Irlandei, la Coreea de Sud sau nord-vestul Spaniei, dar punctul de plecare și de întoarcere este Timișoara.

Miercuri, este prezentată istoria trupei PHOENIX, care s-a născut la Timișoara acum 60 de ani, apoi spectatorii îi vor urma, într-un sat din Galicia, pe Vincent și Olga, un cuplu francez care visează să-și crească acolo legumele liniștiți și să reabiliteze case abandonate, în drama multipremiată BESTIILE, prezentată în avanpremieră. 

CITEŞTE ŞI: Ce facem cu deșeurile periculoase din menajer? RETIM și ADID Timiș încep prima campanie de colectare a deșeurilor PERICULOASE din zona 1 rural a jud. Timiș din 2023

De joi, descoperiți India dincolo de stereotipuri, prin trei filme prezentate împreună cu Centrul Cultural Rabindranath Tagore.

ZILELE FILMULUI INDIAN la Timișoara încep cu o călătorie modernă de-a lungul unui râu străvechi și a comunităților care trăiesc pe malul său: MERGÂND SPRE IZVORUL GANGELUI.

Vineri, veţi afla cum a devenit fiica unui pădurar din Himalaya coșmarul gigantului Monsanto, în SEMINȚELE VANDANEI SHIVA.

Sâmbătă, SIJOU, un călugăr dintr-o mănăstire budistă din Nord-Estul Indiei, își amintește copilăria brutală trăită în apropierea graniței cu Bhutanul. 

Vineri, publicul poate exploră alte universuri cu fenomenala Michelle Yeoh.

ORICE, ORIUNDE, ORICÂND – inclasabilul film cu cele mai multe nominalizări la Oscar, se lansează în sfârșit pe ecranele din România și se vede în premieră la Victoria în 10 februarie.

Noutăţi vor fi și sâmbătă, când va rula, în avanpremieră, misteriosul DECIZIA DE A PLECA a lui Park Chan-wook, cel mai bun regizor la Cannes 2022.

„Dacă mai găsești loc printre atâtea noutăți, poți vedea în continuare pe ecranul nostru: SPIRITELE DIN INISHERIN cu Colin Farrell și Brendan Gleeson, CLOSE – emoționanta poveste a doi prieteni adolescenți, UN BĂRBAT PE NUME OTTO cu Tom Hanks și NĂSTRUȘNICUL MOTAN MAURICE”, anunţă reprezentanţii Cinema Victoria.

CITEŞTE ŞI: Mesaj sfâşietor al părinţilor lui Alexandru, băiatul ucis în timpul vijeliei, după ce un copac s-a prăbuşit peste maşina familiei

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

RETIM anunță modificarea tarifelor de facturare (colectare-transport și tratare) a deșeurilor municipale în Zona 1 a județului Timiș!

RETIM Ecologic Service informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociații de proprietari/locatari, persoane juridice și instituții publice) din Zona 1 a județului Timiș, că urmează să se modifice tarifele de facturare, din cauza majorării tarifelor de tratare de la DDN Ghizela.

CCIA Timiș organizează o nouă ediție a „Salonului Industriei Ușoare”, chiar înainte de Paște!

Cu ocazia apropierii Sărbătorilor Pascale, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează o ediție specială a ”Salonului Industriei Ușoare”.

Criminalul de la Medicină avea discernământ când şi-a măcelărit iubita! Concluziilie psihiatrilor care l-au expertizat pe tânărul de 23 de ani

La o lună de când Andreea Morega, studentă la Universitatea de Medicnă din Timişoara, a fost ucisă cu zeci de lovituri de cuţit, au venit rezultatele expertizei psihiatrice ale celui care i-a curmat viaţa, la numai 21 de ani.

Sesiune de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor, organizată pentru agenții economici din județ, de CCIAT!

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în parteneriat cu Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș și Direcția de Sănătate Publică Timiș, a organizat un seminar de informare privind siguranța alimentelor și igiena produselor.