Skip to main content

Descoperă frumusețea muzicii clasice! Marea Muzică revine la Lugoj, în această lună

Asociația „Scena muzicală” continuă proiectul Marea Muzică și aduce în luna noiembrie o serie de concerte și spectacole captivante pentru comunitatea din Lugoj.

După succesul evenimentelor artistice organizate în luni precedente, Asociația se aliază cu Filarmonica Banatul Timișoara și Opera Națională Română din Timișoara pentru a oferi noi experiențe culturale lugojenilor.

CITEŞTE ŞI: Atenție, șoferi! Primăria Timișoara anunță noi restricții pe Calea Bogdăneștilor, dar și în zona Complexului Studențesc

Teatrul „Traian Grozăvescu” va fi gazda unor evenimente speciale în luna noiembrie, iar intrarea este gratuită pentru public. Iată programul evenimentelor:

10.11.2023, ora 11:00 – „Hänsel și Gretel”

Ansamblul de balet al Operei Naționale Române din Timișoara prezintă acest spectacol captivant pentru publicul de toate vârstele.

Este o adaptare a povestirii clasice, această producție promite momente magice pe scenă.

16.11.2023, ora 19:00 – „Povestea Soldatului”

Filarmonica Banatul Timișoara va oferi publicului un spectacol uimitor pe muzica lui Igor Stravinski.

Cu o orchestră excelentă și un narator special, acest eveniment va purta audiența într-o călătorie muzicală captivantă.

21.11.2023, ora 19:00 – „Tango la Opera”

Opera Națională Română din Timișoara și Incanto Quartetto vă invită la o noapte de tango pasional și muzică clasică.

Organzatării promit o experiență culturală ce va captiva toate simțurile.

28.11.2023, ora 19:00 – „Seara Românească”

Soliștii Operei Naționale Române din Timișoara vă vor încânta cu un program special de muzică românească, cu ocazia Zilei Naționale a României, un tribut adus compozitorilor autohtoni.

Marea Muzică este un proiect educațional muzical ce se angajează să ofere comunității din Lugoj ocazia de a se bucura de muzica cultă și de a participa la evenimente culturale de înaltă calitate.

Prin colaborarea cu instituțiile muzicale renumite din Timișoara, proiectul aduce Lugojul pe harta evenimentelor culturale din România.

CITEŞTEŞI: Bărbat inconştient, pe o stradă din Timişoara! Ce au descoperit poliţiştii locali, asupra lui?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Prestaţie de excepţie a elevilor de la „Ion Vidu” în cadrul TM2023! Vor urca pe scenă, alături de Katie Melua, într-un concert de zile mari

Aflată pentru prima dată în Timișoara, pe scena evenimentului „Timișoara 2023 la nesfârșit”, Katie Melua va fi acompaniată de Corul pe voci egale al Liceului de Artă „Ion Vidu” Timișoara, condus de dirijoarea Maria Gyuris și format din 50 de eleve ale liceului.

FOTO 1.500 de spectatori la evenimentele Musica Ricercata Op.6 – Lux Timisiensis!

1.500 de iubitori ai muzicii vechi au luat parte la evenimentele prilejuite de  Musica Ricercata Op.6 – „Lux Timisiensis”, desfășurat în perioada 16 – 30 noiembrie, transmit reprezentanții Filarmonicii din Timișoara.

Se sparge din nou betonul în zona Torontalului! Eroare gravă, pe şantierul de pe Cetăţii! Constructorul a  montat greşit, linia de tramvai

Reprezentanţii Primăriei Timişoara au primit concluziile finale după incidentul de săptămâna trecută când tramvaiul care efectua probe pe liniile proaspăt reabilitate de pe tronsonul Cetăţii-Torontalului, a acroşat un stâlp.

UVT lansează MapSense, un proiect unic de accesibilizare instituțională pentru nevăzători!

Universitatea de Vest din Timișoara lansează proiectul „MapSense – Navigating the World by Touch”, unic în România, care accesibilizează sub forma unor machete tactile clădirea principală de pe bulevardul Vasile Pârvan, nr. 4.

Nu-l mai vor nici USR-iştii! Petiţia cu iz electoral pentru susţinerea lui Fritz, semnată de mai puţin de 2.000 de oameni

Au trecut aproape şase săptămâni de când USR Timişoara lansa, cu surle şi trâmbiţe, o petiţie cu scop vădit electoral, dar îmbrăcată într-o iniţiativă demnă de toată lauda.

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.