Skip to main content

Descoperă frumusețea muzicii clasice! Marea Muzică revine la Lugoj, în această lună

Asociația „Scena muzicală” continuă proiectul Marea Muzică și aduce în luna noiembrie o serie de concerte și spectacole captivante pentru comunitatea din Lugoj.

După succesul evenimentelor artistice organizate în luni precedente, Asociația se aliază cu Filarmonica Banatul Timișoara și Opera Națională Română din Timișoara pentru a oferi noi experiențe culturale lugojenilor.

CITEŞTE ŞI: Atenție, șoferi! Primăria Timișoara anunță noi restricții pe Calea Bogdăneștilor, dar și în zona Complexului Studențesc

Teatrul „Traian Grozăvescu” va fi gazda unor evenimente speciale în luna noiembrie, iar intrarea este gratuită pentru public. Iată programul evenimentelor:

10.11.2023, ora 11:00 – „Hänsel și Gretel”

Ansamblul de balet al Operei Naționale Române din Timișoara prezintă acest spectacol captivant pentru publicul de toate vârstele.

Este o adaptare a povestirii clasice, această producție promite momente magice pe scenă.

16.11.2023, ora 19:00 – „Povestea Soldatului”

Filarmonica Banatul Timișoara va oferi publicului un spectacol uimitor pe muzica lui Igor Stravinski.

Cu o orchestră excelentă și un narator special, acest eveniment va purta audiența într-o călătorie muzicală captivantă.

21.11.2023, ora 19:00 – „Tango la Opera”

Opera Națională Română din Timișoara și Incanto Quartetto vă invită la o noapte de tango pasional și muzică clasică.

Organzatării promit o experiență culturală ce va captiva toate simțurile.

28.11.2023, ora 19:00 – „Seara Românească”

Soliștii Operei Naționale Române din Timișoara vă vor încânta cu un program special de muzică românească, cu ocazia Zilei Naționale a României, un tribut adus compozitorilor autohtoni.

Marea Muzică este un proiect educațional muzical ce se angajează să ofere comunității din Lugoj ocazia de a se bucura de muzica cultă și de a participa la evenimente culturale de înaltă calitate.

Prin colaborarea cu instituțiile muzicale renumite din Timișoara, proiectul aduce Lugojul pe harta evenimentelor culturale din România.

CITEŞTEŞI: Bărbat inconştient, pe o stradă din Timişoara! Ce au descoperit poliţiştii locali, asupra lui?

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.