Skip to main content

Descinderi la primării şi instituţii deconcentrate! Zeci de PSD-işti vizaţi de o anchetă de amploare a DIICOT

Şefi de instituţii schimbaţi abuziv, acte de şantaj şi licitaţii trucate. Sunt câteva dintre acuzaţiile din dosarul momentului.

Este vorba despre o anchetă a DIICOT Caraş-Severin care vizează oameni politici şi ziarişti.

CITEŞTE ŞI:  Ultimul anunţ despre Centura de Sud a Timişoarei! Călin Dobra: Abia aştept să se emită ordinul de începere a lucrărilor

Procurorii au descins la mai multe primării şi instituţii publice şi fac percheziţii chiar la această oră.

De altfel, mai multe persoane au fost duse deja la audieri.

Printre acestea se numără şi primarul din Oraviţa şi cel din Fârliug.

Sunt anchetate numirile unor şefi de instituţii, dar şi anumite achiziţii publice care s-ar fi făcut cu încălcarea legii.

De asemenea surse din rândul anchetatorilor spun că în acest dosar apare şi numele lui Codrin Ştefănescu, fostul secretar general al PSD.

CITEŞTE ŞI: A fost deschisă o linie Telverde la care puteți afla informații despre coronavirus! Pentru urgențe însă, apelați 112

sursa foto: resita.ro

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (1)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.