Skip to main content

Descinderi în baruri, cafenele şi pizzerii! Ce au descoperit poliţiştii locali din Timişoara?

Poliţiştii locali din Timişoara au descins, în această dimineaţă, în 19 localuri din zona Unirii şi din Complexul Studenţesc.

Este vorba despre o acţiune de combatere a absenteismului şcolar, astfel că agenţii au încercat să depisteze elevii care chiulesc de la ore şi îşi petrec timpul în cafenele, baruri, săli de jocuri de noroc sau pizzerii.

CITEŞTE ŞI: Potop de migranţi, în Timişoara! Poliţiştii au descins în această dimineaţă, la pensiunile din oraş

53 de clienţi ai localurilor au fost legitimaţi, iar printre aceştia, poliţiştii locali au descoperit şi 10 elevi care lipseau de la ore.

“Acțiunea s-a desfășurat în 19 locații, din care 8 în zona Campusului Universitar și 11 în zona Unirii, în care se află de altfel și două din unitățile de învățământ aflate în supravegherea polițiștilor locali, respectiv Liceul Jean Louis Calderon și Liceul Nikolaus Lenau. Locațiile verificate fac parte din categoria baruri, cafenele, pizerii, societăți comerciale în care se desfășoară jocuri de noroc, pariuri sportive etc”, transmite Poliţia Locală Timişoara.

Cei 10 elevi care în loc să fie la şcoală erau în baruri sau cafenele, provin de la mai multe licee.

Ei au fost luaţi în evidenţa poliţiştilor locali care vor notifica şcolile la care sunt înmatriculaţi, urmând să fie sancţionaţi.

Totodată, în timpul acțiunii au fost aplicate și 12 sancțiuni în cazul unor autovehicule depistate staționând neregulamentar în zonele verificate.

CITEŞTE ŞI: Atenţie timişoreni! Primăria continuă să taie cablurile de pe stâlpi! Vezi aici zonele care vor fi afectate în perioada următoare

Distribuie pe rețele de socializare

Comments (5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.