Skip to main content

Derby-ul Banatului, în ultima rundă din grupele Cupei României la fotbal feminin!

Banat Girls joacă mâine, de la ora ora 18:00, ultimul meci din acest sezon în faza grupelor Cupei României la fotbal feminin, pe terenul Politehnicii Timisoara.

Banat Girls vine după victoria din campionat în fața echipei din Târgu Mureș și caută un rezultat bun și în grupele Cupei. Timișencele au pierdut primele două partide din cea mai dificilă grupă a competiției knock-out, iar fetele pregătite de Dan Popescu vor să încheie evoluția din această întrecere cu un rezultat bun.

Miercuri intalnim Politehnica Timisoara in cupa Romaniei si ne asteapta un meci foarte dificil.
Din pacate grupa pe care am prins-o noi este una foarte puternica alaturi de campioana Romaniei, vice-campioana si Miercurea Ciuc- probabil echipa care joaca cel mai frumos fotbal in acest moment in Playoff. La fel cum am facut-o la Cluj , incercam sa jucam de la egal la egal cu Poli si sa obtinem un rezultat cat mai favorabil. Nu avem nici o presiune, mai mult decat atat incercam sa ne bucuram de fotbal si sa uitam de problemele pe care le are clubul nostru
”, spune căpitanul Melisa Șodinca.

Banat Girls și Politehnica Timișoara s-au mai întâlnit în Cupa României în stagiunea 2019-2020, cea întreruptă de pandemie după optimile de finală. Cele două echipe s-au întâlnit în 16-imi, iar Banat Girls s-a impus cu 13-1. A fost a doua cea mai clară victorie din acea ediție a Cupei, după un 15-0 reușit de Independența Baia Mare pe trerenul lui Athletic Olimpia Gherla.

Duelul dintre Politehnica și Banat Girls se va disputa pe stadionul Știința și va fi condus de timișoreanul George Manea, ajutat de Daniel Humița, din Armeniș, Roxana Malac Cismaș Humița, din Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.