Skip to main content

Deputatul Cosmin Șandru se alătură echipei CODRU, pentru un mediu mai verde! 10.000 de copaci, platați în Iohanisfeld

Deputatul de Timiș, Cosmin Șandru a pus umărul, alături de organizațiile CODRU, ADID Timiș și Primăria Comunei Otelec, la plantarea de copaci don localitatea Iohanisfeld, cu scopul de a restaura o zonă care a fost grav afectată de inundații în anul 2005.

Plantarea a avut loc într-o atmosferă de bucurie și distracție, cu participarea a numeroși copii și localnici.

Muzica live a adăugat o notă festivă evenimentului, iar activitățile de grup și jocurile au promovat interacțiunea și spiritul comunitar.

Cei prezenți au avut ocazia să se bucure de delicatesele oferite de producătorii locali, precum și de creațiile meșterilor artizani din zonă.

Evenimentului de plantare, care a început ieri, va continu și astăzi, cu scopul de a atinge obiectivul propus de 10.000 de copaci.

„Am reușit să plantăm o bună parte de puieți astăzi, însă vom continua si mâine, în aceeași atmosfera vibrantă, până se va atinge obiectivul propus, și anume, un total de 10 000 de copaci. Felicitări Primăriei Otelec, Codru și ADID Timiș pentru organizarea ireproșabilă a acestui eveniment pro natură. Aceste acțiuni ne obligă și pe noi, cei din forul legislativ, să legiferăm în scopul protejării mediului, pentru a salvgarda biodiversitatea României, unică în Europa”, a transmis Cosmin Șandru, după prima zi de plantare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.