Skip to main content

Deputatul Cosmin Șandru se alătură echipei CODRU, pentru un mediu mai verde! 10.000 de copaci, platați în Iohanisfeld

Deputatul de Timiș, Cosmin Șandru a pus umărul, alături de organizațiile CODRU, ADID Timiș și Primăria Comunei Otelec, la plantarea de copaci don localitatea Iohanisfeld, cu scopul de a restaura o zonă care a fost grav afectată de inundații în anul 2005.

Plantarea a avut loc într-o atmosferă de bucurie și distracție, cu participarea a numeroși copii și localnici.

Muzica live a adăugat o notă festivă evenimentului, iar activitățile de grup și jocurile au promovat interacțiunea și spiritul comunitar.

Cei prezenți au avut ocazia să se bucure de delicatesele oferite de producătorii locali, precum și de creațiile meșterilor artizani din zonă.

Evenimentului de plantare, care a început ieri, va continu și astăzi, cu scopul de a atinge obiectivul propus de 10.000 de copaci.

„Am reușit să plantăm o bună parte de puieți astăzi, însă vom continua si mâine, în aceeași atmosfera vibrantă, până se va atinge obiectivul propus, și anume, un total de 10 000 de copaci. Felicitări Primăriei Otelec, Codru și ADID Timiș pentru organizarea ireproșabilă a acestui eveniment pro natură. Aceste acțiuni ne obligă și pe noi, cei din forul legislativ, să legiferăm în scopul protejării mediului, pentru a salvgarda biodiversitatea României, unică în Europa”, a transmis Cosmin Șandru, după prima zi de plantare.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.