Skip to main content

Video: Căutări disperate, pentru găsirea a doi bărbați care au dispărut, fără urmă, în pădure!

Este o mibiliyare uriașă de forțe, la această oră, pentru găsirea a doi bărbați care au plecat ieri, la cules ciuperci și nu s-au mai întors.

Rudele au alertat în aceată dimineață autoritățile din Văliug, județul Caraș-Severin, care au pornit de urgență, în căutarea lor.

CITEȘTE ȘI: Deputatul Cosmin Șandru se alătură echipei CODRU, pentru un mediu mai verde! 10.000 de copaci, platați în Iohanisfeld

La misiune participă jandarmi montani, rangeri, salvamontiști și voluntari, încă căutările sunt îngreunate de condițiile meteo.

„Efectivele Postului de Jandarmi Montani Văliug au fost alertate în urma unui apel primit prin sistemul unic de urgență 112, în jurul orei 6.00, prin care a fost anunțat faptul că doi bărbați au plecat la cules de bureți și nu au mai ajuns acasă. Echipe mixte formate din jandarmi, salvamontiști și rangeri sunt în căutarea celor doi bărbați care, din informațiile prezentate de soția unuia dintre ei, au plecat în data de 04.11,  în zona masivului Semenic cu scopul de a culege ciuperci și bureți. Misiunea de căutare este îngreunată din cauza vremii nefavorabile care se manifestă prin adverse și vânt puternic”, transmite Jandarmeria Caraș-Severin.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.