Skip to main content

Video: Căutări disperate, pentru găsirea a doi bărbați care au dispărut, fără urmă, în pădure!

Este o mibiliyare uriașă de forțe, la această oră, pentru găsirea a doi bărbați care au plecat ieri, la cules ciuperci și nu s-au mai întors.

Rudele au alertat în aceată dimineață autoritățile din Văliug, județul Caraș-Severin, care au pornit de urgență, în căutarea lor.

CITEȘTE ȘI: Deputatul Cosmin Șandru se alătură echipei CODRU, pentru un mediu mai verde! 10.000 de copaci, platați în Iohanisfeld

La misiune participă jandarmi montani, rangeri, salvamontiști și voluntari, încă căutările sunt îngreunate de condițiile meteo.

„Efectivele Postului de Jandarmi Montani Văliug au fost alertate în urma unui apel primit prin sistemul unic de urgență 112, în jurul orei 6.00, prin care a fost anunțat faptul că doi bărbați au plecat la cules de bureți și nu au mai ajuns acasă. Echipe mixte formate din jandarmi, salvamontiști și rangeri sunt în căutarea celor doi bărbați care, din informațiile prezentate de soția unuia dintre ei, au plecat în data de 04.11,  în zona masivului Semenic cu scopul de a culege ciuperci și bureți. Misiunea de căutare este îngreunată din cauza vremii nefavorabile care se manifestă prin adverse și vânt puternic”, transmite Jandarmeria Caraș-Severin.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.