Skip to main content

Deputatul AUR, Titi Stoica, intervine în cazul teraselor de pe malul Begăi: un circ ieftin, în care Fritz a demolat un trotuar din 1975

Războiul început de Fritz împotriva proprietarilor de terase, cluburi şi ştranduri de pe malul Begăi este aspru criticat şi de cei de la AUR, care îl acuză pe primarul Timişoarei de manipulare la adresa cetăţilor de rând.

Deputatul Titi Stoica spune că antreprenorii afectaţi de dispoziţiile de demolare date de primar i-au cerut ajutorul, iar acum juriştii încearcă să afle cine are dreptate.

“De o bună perioadă de timp, asistăm în Timişoara, la o vânătoare de vrăjitoare, împotriva unor antreprenori români. Noi am stat de vorbă cu cei implicaţi, iar ieri chiar am fost personal, însoţit de o echipă de jurişti şi de experţi în administraţie, pentru a verifica legalitatea documentelor, în cazul celebrelor terase.  A fost prezentat pe larg, în presă, acel circ ieftin, unde, în loc de a demola ceva, am asistat la spargerea unei bucăţi de parcare care a servit drept parcare. Unul dintre cei şapte proprietari ameninţaţi cu demolarea, de către administraţia Fritz, a demontat el însuşi acea terasă.  Nu ştim unde este dreptatea, şi nu este datoria noastră să o stabilim. Este rolul instanţelor de judecată, iar pe aceată cale fac apel să trateze astfel de cazuri, cu toată celeritatea, pentru a afla cât mai devreme, de partea cui stă adevărul. Dar, nu mai vrem să vedem o manipulare grosolană şi a se duce un război cu antreprenorii români”, a declarat deputatul AUR, Titi Stoica.

Acesta mai spune că „lauda primarului Fritz care ieri a ”demolat un trotuar construit în anul 1975, nu ne păcălește!”

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Accident înfiorător! O mașină a fost lovită de un microbuz și proiectată într-un autobuz plin cu pasageri

Desfășurare uriașă de forțe, în această seară, după ce un autobuz în care erau 52 de persoane, un microbuz de transport marfă și o mașină s-au ciocnit violent.

UVT invită timișorenii la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”

Timișorenii, invitați la lansarea expoziției de video-animații „Voce și dizabilitate la Universitate”, organizată cu ocazia celebrării Zilei Internaționale a Persoanelor cu Dizabilități.

Îți dai cu părerea și câștigi 100 de euro! Ideea inedită a unui primar, care vrea să implice locuitorii în luarea deciziilor

Strategia de dezvoltare a unei localități ar trebui să fie în concordanță și cu dorințele cetățenilor care însă, de cele mai multe ori, nu prea se implică în luarea deciziilor de acest gen.

CCIA Timiș pregătește misiunea economică de vizitare a Belgrade Wine Salon

În perioada 7-8 decembrie, o delegație de afaceri timișeană se va afla la Belgrad pentru a vizita Salonul de Vinuri – Belgrade Wine Salon.

VIDEO: Fritz cântă Imnul României, la pianul din Piaţa Libertăţii!

Timişorenii care au trecut, în această după amiază, prin Piaţa Libertăţii, au avut parte de un moment artistic inedit.

Sărbătorește Ziua Națională, la teatru! TNTm prezintă trei spectacole în cadrul evenimentul „1 Decembrie Cultural”

Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara sărbătorește Ziua Națională a României împreună cu publicul său, prin trei spectacole dedicate acestui moment istoric, în cadrul evenimentului „1 Decembrie Cultural”.

La mulţi ani, România! La mulţi ani, români! Programul evenimentelor de la Timişoara, organizate de Ziua Naţională

România sărbătorește astăzi 1050 de ani de la Marea Unire! Ziua Naţională este marcată la Timişoara, prin parade militare, slujbe religioase și depuneri de coroane.

Haos în vămile din vestul ţării! Cozile de maşini se întind pe kilometri întregi!

A început minivacanţa de 1 Decembrie, iar românii care aleg să petreacă peste hotare, trebuie să se înarmeze cu multă răbdare.

FOTO/VIDEO Repetiția generală pentru parada de 1 Decembrie, de la Timișoara!

Repetiția generală pentru parada de Ziua Națională a României a început în urmă cu puțin timp, la Timișoara.