Skip to main content

Depozit de armament, într-o casă din Timişoara! Poliţiştii au făcut descoperirea, în timpul unei percheziţii

Polițiştii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au descins, în această dimineaţă, acasă la un bărbat de 58 de ani din Timişoara, despre care aveau informaţii că ar ascunde un adevărat arsenal de arme.

În timpul percheziţiilor, oamenii legii au descoperit că 9 arme letale lungi de vânătoare, 12 arme scurte letale, dintre care 9 pistoale letale, 2 pistoale letale tip revolver și un pistol letal cu calibrul de 6,35, precum și 3 arme scurte neletale.

CITEŞTE ŞI: Cod portocaliu de ploi torențiale, în Timiș! Și hidrologii avertizează că e risc crescut de inundații

Printre acestea erau două pistoale neletale erau cu aer comprimat cu calibrul de 4,5 mm și un pistol neletal cu calibrul de 6 mm.

De asemenea, au mai fost descoperite și ridicate două componente esențiale pentru armele letale (o țeavă și o cutie de mecanisme), un amortizor de sunet, 1.377 de bucăți de cartușe letale calibrul 22 LR, 13 bucăți de cartușe letale de vânătoare cu alice, cu calibrul de 12, precum și un cartuș letal de vânătoare cu calibru de 20.

La percheziţii, poliţiştii au fost descoperit și trei cartușe letale cu calibrul de 6,35 mm, 1.500 de cartușe neletale cu calibrul de 6 mm, 800 de cartușe neletale cu calibrul 4 mm, 600 de capse de inițiere pentru proiectile cu calibru de 4 mm, 500 de cartușe neletale cu calibrul 22, 2.000 de alice cu calibru 4,5 mm și 1.500 de grame de pulbere neagră pentru muniție.

Bărbatul, acuzat de contrabandă calificată, le-a spus oamenilor legii că este pasionat de arme şi că a adunat tot acest arsenal în ultimii 10 ani.

CITEŞTE ŞI: Şantiere peste şantiere, în Timişoara! Aquatim anunţă stadiul tuturor lucrărilor care se fac la reţeaua de apă şi canalizare

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.