Skip to main content

Depăşită de situaţie, protejata lui Frizt, de la SC Pieţe, îşi dă demisia! Care sunt motivele invocate de Cătălina Jahn?

Mandatul Cătălinei Jahn de director adjunct la SC Pieţe SA, anchetat şi de poliţişti, pentru că are la bază un concurs măsluit, a ajuns astăzi la final.

Protejata lui Dominic Fritz, care a creat special acest post pentru ea, şi-a anunţat demisia pe facebook, invocând presiuni la care nu mai poate face faţă.

În realitate, Jahn face pasul în spate pe fondul revoltei pieţarilor, nemulţumiţi de modul în care administrează lucrurile şi al dosarului penal deschis pentru concursul pe care l-a câştigat fraudulos.

CITEŞTE ŞI: Anchetă la un azil de bătrâni, după ce un pensionar a fost găsit spânzurat

“Am decis să fac o schimbare(…) E timpul să ies din jocul perfid al scandalurilor artificial create în jurul meu cu scopul de a distrage atenția timișorenilor de la adevăratele probleme de la Piețe. Fac acest pas cu convingerea că în Timișoara de mâine, calitatea serviciilor pentru clienții și producătorii din piețe va fi la nivel European”, a scris Cătălina Jahn, pe facebook.

În perioada în care a ocupat funcţia de director adjunct la SC Pieţe, Jahn s-a făcut remarcată doar prin proiecte controversate cum ar fi pajiştea floriferă perenă, pe care a amenajat-o în zona Dâmboviţei sau Piaţa pe Roţi pe care a organizat-o fără niciun temei legal.

Prima “realizare”, care nici nu intra în competenţele ei, este un scuar de câţiva metri pătraţi de teren pe care a plantat nişte flori, şi pe care l-a prezentat pe facebook, ca fiind o lucrare peisagisitcă de maximă importanţă.

Cel de-al doilea obiectiv pe care l-a bifat este piaţa de “produse de nişă”, amenajată în zona Traian, în care ea însăşi a ales comercianţii, în baza unor criterii numai de ea ştiute.

Jahn mai este cunoscută şi pentru că angajarea pe postul de director adjunct la SC Pieţe l-a dus pe protectorul ei, Dominic Fritz, în faţa anchetatorilor.

Primarul Timişoarei a fost audiat în dosarul privind trucarea concursului pentru ocuparea acestei funcţii.

Pentru toate aceste realizări, Cătălina Jahn primea un salariu de 14.000 de lei pe lună.

CITEŞTE ŞI: VIDEO: Flăcări uriaşe, la un service auto! Mai multe maşini au fost distruse în incendiu

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.