Skip to main content

Amenzi de peste 1,2 milioane de lei, în urma controalelor la stațiile GPL din Timișoara și județ! 44 au fost închise

Au fost finalizate controale la stațiile GPL din județul Timiș! Autoritățile au verificat 149 de operatori economici și 31 de cisterne.

Verificările au început în 25 august și s-au încheiat în 31 octombrie. În această perioadă au fost făcute 643 acțiuni de control asupra a 149 operatori economici și un număr de 83 acțiuni de control asupra a 31 mijloace de transport.

Verificările au fost făcute de către reprezentanți ai instituțiilor publice stabilite prin Ordinul Prefectului Județului Timiș privind verificarea instituțiilor publice și operatorilor economici care depozitează, transportă, distribuie, utilizează, comercializează carburanți, lubrifianți și produse derivate ale acestora, inclusiv gaz petrolier lichefiat.

Ca urmare a acestor verificări au fost constatate 423 de deficiențe/disfuncționalități/nereguli, fiind dispuse 478 de măsuri pentru remedierea acestora. Au fost aplicate în total 452 de sancțiuni contravenționale, din care 345 de avertismente și 107 de amenzi, în valoare totală de 1.260.000 lei.

Pe parcursul acțiunilor de control a fost suspendată activitatea total sau parțial la un număr de 44 operatori economici.

Acțiunile de control au fost efectuate separat de către instituțiile cu rol de control, conform planurilor de control specifice (Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de Ridicat, Compania Națională pentru Controlul Cazanelor, Instalațiilor de Ridicat și Recipientelor sub Presiune S.A., Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier, Garda Naţională de Mediu, Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul General al Poliției Române, Agenția Națională de Administrare Fiscală, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Autoritatea Vamală Română, Autoritatea Rutieră Română, Agenția pentru Protecția Mediului).

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.